Lázár Bence Szakkommentátor

Ha a szervezete engedte volna, talán még ma is az Újpest mezében ontaná a gólokat. Ha az egészsége engedné, a Sport TV képernyőjén keresztül mindennapos vendég lenne a futballszurkolók nappalijában. De nem bírja futball nélkül. Amíg nem jön rendbe és nem tér vissza a sportcsatorna stábjába, addig írásain keresztül ismerhetjük meg a labdarúgásról alkotott véleményét.

blog
Top bejegyzések
Legutóbbi frissítés 2012. január 10. 18:05
Lázár Bence

Levélben ajánlom! bezár

Kinyílt a svájci bicska Bázelben!

Gulácsi Peti elcsúszása teljesen hűen tükrözte ezt a vb-selejtezősorozatunkat, nem szokott ilyet hibázni és természetesen ilyen, döntő hiba után egy rutinos kapus is félve vagy kicsit másképp nyúl a labdáért. Az már hab a tortán, hogy egy perccel később, Zuber tekerése pontosan Gulácsi ölébe hullott volna, amikor is számunkra oly szerencsétlenül...

Tovább

Lázár Bence 2017.10.09 13:03
2komment

Elkezdődött a katalán háború

Fotó: EUROPRESS/AFP

A politika túlságosan is belefolyik, mi több, olykor irányítja is a labdarúgást. Nincs az a politikai cél, amivel indokolható lenne a Camp Nou bezárása.

Tovább

Lázár Bence 2017.10.02 21:19
2komment

Auf Wiedersehen, Ancelotti!

Fotó: EUROPRESS/AFP

Carlo Ancelotti még szerződése felét sem tudta kitölteni a Bayern Münchennél, a vártnál gyengébb szezonkezdet az állásába került. A PSG elleni érthetetlen összeállítás és arcpirító vereség már csak az utolsó csepp volt a pohárban, a játékosokkal való kapcsolata szinte helyrehozhatatlanul rossz lett addigra.

Tovább

Lázár Bence 2017.09.29 13:19
0komment

Európa, jövünk!

Fotó: mlsz.hu

44 év után újra Eb-résztvevő Magyarország, nemcsak egy nagybetűs CSAPAT, hanem egy ország mely elképesztő, mennyi csalódáson, harcon, megaláztatáson ment keresztül, hogy ismét „felkerüljön” Európa futballtérképére.

Tovább

Lázár Bence 2015.11.16 15:15
2komment

Tisztelet a győzőknek!

Fotó: MTI - Ilyés Tibor

Nyertünk Oslóban! Norvégia-Magyarország 0-1! Magyarázkodásra nincs okunk, és szerintem ebben a helyzetben nincs is rá szükségünk. A válogatott és a magyar „Paul Scholes” megtette, amit "megkövetelt" a haza. Lássuk az én szemszögemből, hogyan nézett ki az odavágó!

Tovább

Lázár Bence 2015.11.13 23:30
2komment