Lázár Bence Szakkommentátor

Ha a szervezete engedte volna, talán még ma is az Újpest mezében ontaná a gólokat. Ha az egészsége engedné, a Sport TV képernyőjén keresztül mindennapos vendég lenne a futballszurkolók nappalijában. De nem bírja futball nélkül. Amíg nem jön rendbe és nem tér vissza a sportcsatorna stábjába, addig írásain keresztül ismerhetjük meg a labdarúgásról alkotott véleményét.

blog
Top bejegyzések
Legutóbbi frissítés 2012. január 10. 18:05
Lázár Bence

Levélben ajánlom! bezár

Európa, jövünk!

Fotó: mlsz.hu

44 év után újra Eb-résztvevő Magyarország, nemcsak egy nagybetűs CSAPAT, hanem egy ország mely elképesztő, mennyi csalódáson, harcon, megaláztatáson ment keresztül, hogy ismét „felkerüljön” Európa futballtérképére.

Tovább

Lázár Bence 2015.11.16 15:15
2komment

Tisztelet a győzőknek!

Fotó: MTI - Ilyés Tibor

Nyertünk Oslóban! Norvégia-Magyarország 0-1! Magyarázkodásra nincs okunk, és szerintem ebben a helyzetben nincs is rá szükségünk. A válogatott és a magyar „Paul Scholes” megtette, amit "megkövetelt" a haza. Lássuk az én szemszögemből, hogyan nézett ki az odavágó!

Tovább

Lázár Bence 2015.11.13 23:30
2komment

Végre üldözik az óriásokat!

Fotó: EUROPRESS/AFP

Többszereplős La Liga? Gigasztárok nélkül is totális futball? Talán rég nem látott versengés és kiélezett bajnokság alakul Spanyolországban, a világ legerősebb pontvadászatában, ami elképesztő izgalmakat tartogat még a spanyol futball szerelmeseinek.

Tovább

Lázár Bence 2015.10.27 11:08
3komment

Sokkra feltámadást!

Fotó: Sport TV - Balla Zoltán

Félre a sokkal, a szurkolás nem járt eredménnyel, a magyar labdarúgó-válogatottnak a pályán kell kiharcolnia a 2016-os Európa-bajnokságra jutást. Őszinte leszek, 55 százaléknál több esélyt senki ellen sem adok a csapatnak. A támogatásom viszont továbbra is a maximális!

Tovább

Lázár Bence 2015.10.15 12:30
3komment

Talpra, magyar!

Fotó: MTI - Illyés Tibor

Mindenkit irigylek, aki ott lehet a Fradi-pályán csütörtök este. Nem jószántamból én csak "divat" leszek csütörtök este, de legalább úgy szurkolok a Feröer ellen győzelemre ítélt válogatottnak, mintha kint lennék az arénában.

Tovább

Lázár Bence 2015.10.07 09:44
3komment