Legutóbbi frissítés 2014. július 08. 19:32
Matuz Krisztián

Levélben ajánlom! bezár

Ici c’est Paris

Fotó: EUROPRESS/AFP

„Ici c’est Paris”, azaz „ez itt Párizs”, skandálják szakadatlanul a PSG – immár kézilabda-mérkőzéseken is feltűnő - ultrái. Gondoltam, megírom, milyen volt Párizs vasárnap, az én aspektusomból. Úti beszámoló következik.

Tovább

Matuz Krisztián 2017.11.15 10:36
0komment

Tiszta víz

Fotó: EUROPRESS/AFP

Szerintem egy jó házasság, sőt, bármilyen jó kapcsolat egyik alapvető ismérve az őszinteség. Az, hogy beszéljünk az esetleges problémákról, ne hallgassuk el azokat, mígnem a fejünkre nőnek. Tapasztalatból mondhatom, ez működőképes modell. Ahogy az is személyes tapasztalatom, hogy a legtöbben nem viselik jól, ha – még csak nem is bántó stílusban –...

Tovább

Matuz Krisztián 2017.11.06 17:11
0komment

Neagu még veri Oftedalt

Fotó: EUROPRESS/AFP

Izgalmas nyár volt ez a női kézilabda csapatok életében. Sok-sok érdekes klubváltás történt. A legnagyobb esélyesek közül néhányan tovább erősödtek, míg egy-két nagy múltú együttes alaposan meggyengült a nyáron. A részletekről kiderül egy s más az alábbi szubjektív listából. Jöjjön a Top10 legjelentősebb átigazolás a női kézilabda Bajnokok Ligájában!

Tovább

Matuz Krisztián 2017.10.06 14:02
0komment

Jobb helyre jött Vranjes

Fotó: EUROPRESS/AFP

Az első hazai meccs egyszersmind az idei csoportkör alighanem legpikánsabb összecsapása lesz a Telekom-Veszprém számára, ugyanis új edzője, Ljubomir Vranjes korábbi csapata, a Flensburg-Handewitt érkezik a Veszprém Arénába. Megvizsgáltam, milyen lehetőségei voltak Vranjesnek ott és milyenek vannak itt. Posztonkénti összehasonlítás következik.

Tovább

Matuz Krisztián 2017.09.22 09:17
3komment

BL-átigazolási Top10

Fotó: EUROPRESS/AFP

Csütörtökön lejátszották az első meccseket, hétvégén pedig a Celje-Telekom-Veszprém és a Nantes-MOL-Pick Szeged találkozóval a magyar csapatok számára is elkezdődik az új idény a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. „Kézi vezérlés” című podcastünkben ennek apropóján legutóbb azzal fenyegetőztem, hogy Borsos Attilához hasonlóan én is összeállítom a magam szubjektív listáját a nyári átigazolásokból. Az ördögi terv a megvalósulás fázisába lépett. Szerintem ez a BL-t érintő TOP 10 klubváltás.

Tovább

Matuz Krisztián 2017.09.15 17:36
0komment