Takács Rita műsorvezető, szerkesztő

2006-ban gyakornokként került a Sport TV-hez, két évvel később lett a csapat teljes értékű tagja. Szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként is dolgozik, a műsor indulása óta a Harmadik Félidő egyik házigazdája.

Legutóbbi frissítés 2014. július 08. 19:32
Takács Rita

Levélben ajánlom! bezár

BL-gólok mellé BL-sárm

Foó: EUROPRESS/AFP

A Bajnokok Ligája negyeddöntőseit nem csupán futballszakmailag érdemes szemrevételezni.

Tovább

Takács Rita 2017.03.26 19:04
0komment

A Bayern üldözi a Barcát

Fotó: EUROPRESS/AFP

Ahogy kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Bajnokok Ligájában, összeállítottam a saját, szubjektív erősorrendemet, a megosztással viszont megvártam a pénteki sorsolást. Ez alapján végül az általam legerősebbnek tartott négy csapatból csak kettő lehet ott az elődöntőben. A lista mellett egy kis esélylatolgatás is jön a negyeddöntőkkel kapcsolatban.

Tovább

Takács Rita 2017.03.18 16:29
0komment

Kedves leendő Barca-mester!

Biztos vagyok benne, hogy két héttel ezelőtt nagyon sajnáltad jövőbeni csapatodat. A párizsi 0-4 után sokan egy korszak végét vizionálták, és komoly elemzéseket és tanulmányokat írtak a mélyrepüléssel kapcsolatban. Szóba került az utánpótlás-nevelés a Masián, Luis Enrique és az öltöző megromlott viszonya, az MSN-en lévő túl nagy teher, és...

Tovább

Takács Rita 2017.03.12 13:42
1komment

I. Tom király

Fotó: EUROPRESS/AFP

Még a Super Bowl előtt szerettem volna írni arról, mi és ki köt engem az NFL-hez. De mivel akkor a csapból is ez folyt, gondoltam, megvárom, míg lecseng az őrület. Néhány héttel a döntő után a játékosok már kezdik kipihenni magukat, a szerkesztőség NFL-szekciója visszatért a nappali üzemmódba, a rajongóknak pedig kezdenek elvonási tüneteik lenni, úgyhogy itt az idő, jöjjön az én NFL-sztorim.

Tovább

Takács Rita 2017.02.23 18:17
2komment

Sport lett a frizbiből!

Fotó: a szerző archívuma

Mindannyian jól ismerjük és szeretjük a játékot, amikor a strandon megpróbáljuk elkapni a társunk által eldobott korongszerű műanyag tárgyat. Ám a frizbi mint sportág ennél jóval összetettebb tevékenység. Magyarországra körülbelül 20 évvel ezelőtt „érkezett”, én a bátyám révén kerültem közelebbi kapcsolatba vele. Ismerjétek meg most Ti is az ultimate frizbit!

Tovább

Takács Rita 2017.02.20 09:24
0komment