Takács Rita műsorvezető, szerkesztő

2006-ban gyakornokként került a Sport TV-hez, két évvel később lett a csapat teljes értékű tagja. Szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként is dolgozik, a műsor indulása óta a Harmadik Félidő egyik házigazdája.

Legutóbbi frissítés 2014. július 08. 19:32
Takács Rita

Levélben ajánlom! bezár

I. Tom király

Fotó: EUROPRESS/AFP

Még a Super Bowl előtt szerettem volna írni arról, mi és ki köt engem az NFL-hez. De mivel akkor a csapból is ez folyt, gondoltam, megvárom, míg lecseng az őrület. Néhány héttel a döntő után a játékosok már kezdik kipihenni magukat, a szerkesztőség NFL-szekciója visszatért a nappali üzemmódba, a rajongóknak pedig kezdenek elvonási tüneteik lenni, úgyhogy itt az idő, jöjjön az én NFL-sztorim.

Tovább

Takács Rita 2017.02.23 18:17
2komment

Sport lett a frizbiből!

Fotó: a szerző archívuma

Mindannyian jól ismerjük és szeretjük a játékot, amikor a strandon megpróbáljuk elkapni a társunk által eldobott korongszerű műanyag tárgyat. Ám a frizbi mint sportág ennél jóval összetettebb tevékenység. Magyarországra körülbelül 20 évvel ezelőtt „érkezett”, én a bátyám révén kerültem közelebbi kapcsolatba vele. Ismerjétek meg most Ti is az ultimate frizbit!

Tovább

Takács Rita 2017.02.20 09:24
0komment

Irány Bilbao!

Fotó: a szerző archívuma

Néhány héttel ezelőtt a Harmadik Félidőben a Sport TV és a La Liga közös játékára invitáltuk a nézőket, a fődíj egy bilbaói utazás és egy páros belépő volt az Athletic Bilbao-Atletico Madrid meccsre. Az utazás pénteken reggel indul, és a Sport TV-től nekem adatott meg a lehetőség, hogy elkísérjem a nyerteseket. Ha már így alakult, összegyűjtöttem néhány érdekes információt a baszk nemzeti öntudat jelképéről, az Athletic Bilbaóról.

Tovább

Takács Rita 2017.01.19 10:36
0komment