Legutóbbi frissítés 2011. április 12. 14:40
Tőrös Balázs

Levélben ajánlom! bezár

Palotaforradalom a Lakersnél

Magic Johnson

Az All-Star Hétvége utáni néhány napban az NBA leginkább egy felbolydult méhkashoz hasonlít. Az egyszeri rajongó ilyenkor jobban teszi, ha betáraz néhány liter pattogatott kukoricát és figyel, hiszen minden megtörténhet. Arra azonban, ami Kaliforniában történt, kevesen számítottak.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.02.22 06:47
6komment

Super Bowl LI: Nem gondoltam volna...

Hétfőn hajnal öt óra magasságában 80-as pulzussal próbáltam rávenni a szervezetem, hogy nagyon gyorsan aludjon el, mert tízkor már egy megbeszélésen várnak. Ahogy küzdöttem az adrenalinnal, Moldova György öreg gazdája jutott eszembe, akit elvisz egy körre a mezőgazdasági pilóta és csinál egy-két durvább figurát. Ahogy ő, úgy is én is számítottam arra, hogy bepisálok. Arra is, hogy összecsinálom magam. De hogy mindez a nyakamba folyik, arra nem gondoltam volna.


Tovább

Tőrös Balázs 2017.02.07 14:32
7komment

Kinek príma az új CBA?

Fellélegezhetünk. Aláírásra került az NBA új Kollektív Pénzügyi Szerződése (CBA), amely a tulajdonosok és a játékosok jogviszonyát hivatott rendezni. A most aláírt dokumentum a 2023-24-es idény végéig biztosítja az NBA jövőjét, úgyhogy érdemes a paragrafusok közé nézni.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.01.25 17:08
0komment

Előzetes becslések

LeBron James a hunyó, tízig számol, aztán aki bújt, aki nem, megy

A héten ismét összecsapott a tavalyi NBA-döntő két résztvevője. A Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers meccse ezúttal nem tudott felnőni a karácsonyi derbi színvonalához. Ettől persze még érdemes megvizsgálni, hogy hol tart a két csapat, és mi várható tőlük, ha bekövetkezik a legtöbb szakértő és rajongó által várt Warriors-Cavs döntő zsinórban harmadik felvonása.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.01.18 15:59
4komment

NBA: Túl sok a pénz, az a baj

Adam Silverről azt gondoltam, hogy olyan, mint tinédzserkorom kedvenc sorozatának főhőse, Parker Lewis: sohasem veszít. Az NBA fizetési plafonjának előrejelzett növekedése újabb lehetőség volt a komisszárius számára, hogy bizonyítsa tévedhetetlenségét. Silver nem tudott vagy nem akart mit tenni, a következmények pedig katasztrofálisak.

Tovább

Tőrös Balázs 2016.07.03 12:31
13komment