Tőrös Balázs NBA-szakértő

Digitális és közösségi médiával foglalkozó reklámszakember, 2005 karácsonya óta a Sport TV kosárlabda szakkommentátora.

1991 óta az összes NBA-döntőt élőben nézi, és amikor teheti, ír is róla. Korábban fórumokba, az nba1.hu portálra, a SLAM magazinba vagy éppen a Playboyba. 2011 nyarától pedig kizárólag a Sport TV honlapjára.

Digitális névjegyét itt találod.

blog
Top bejegyzések
Legutóbbi frissítés 2011. április 12. 14:40
Tőrös Balázs

Levélben ajánlom! bezár

Tinker Hatfield legendája

Tinker Hatfield

Ha nyitott szemmel jártok az utcán, nehéz nem észrevenni, hogy az edzőcipők (leánykori nevükön sneakerek) korosztálytól és alkalomtól független státuszszimbólummá váltak. A babérokat lehet, hogy Kanye West és bandája aratja le, de a paradigmaváltás egy tehetséges rúdugrónak köszönhető, aki ígéretes építészkarrierről mondott le, hogy korunk egyik legbefolyásosabb designere legyen. Ő Tinker Hatfield, a legnagyobb.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.03.15 23:15
0komment

A Wunderkind a legnagyobbak között

Dirk Nowitzki

Van abban is valami jó, ha az ember már olyan öreg, hogy nem esik jól a szervezetének az éjszakázás. Régebben az NBA fontos történéseinek oroszlánrészét real-time éltem át. Mostanában hajnalban csapnak tarkón egy nagy adrenalinlöket formájában. Ma például arra ébredtem, hogy Dirk Nowitzki, a Wunderkind belépett a harmincezresek elit klubjába. Régen indult ilyen jól egy napom.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.03.08 11:31
8komment

Palotaforradalom a Lakersnél

Magic Johnson

Az All-Star Hétvége utáni néhány napban az NBA leginkább egy felbolydult méhkashoz hasonlít. Az egyszeri rajongó ilyenkor jobban teszi, ha betáraz néhány liter pattogatott kukoricát és figyel, hiszen minden megtörténhet. Arra azonban, ami Kaliforniában történt, kevesen számítottak.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.02.22 06:47
6komment

Super Bowl LI: Nem gondoltam volna...

Hétfőn hajnal öt óra magasságában 80-as pulzussal próbáltam rávenni a szervezetem, hogy nagyon gyorsan aludjon el, mert tízkor már egy megbeszélésen várnak. Ahogy küzdöttem az adrenalinnal, Moldova György öreg gazdája jutott eszembe, akit elvisz egy körre a mezőgazdasági pilóta és csinál egy-két durvább figurát. Ahogy ő, úgy is én is számítottam arra, hogy bepisálok. Arra is, hogy összecsinálom magam. De hogy mindez a nyakamba folyik, arra nem gondoltam volna.


Tovább

Tőrös Balázs 2017.02.07 14:32
7komment

Kinek príma az új CBA?

Fellélegezhetünk. Aláírásra került az NBA új Kollektív Pénzügyi Szerződése (CBA), amely a tulajdonosok és a játékosok jogviszonyát hivatott rendezni. A most aláírt dokumentum a 2023-24-es idény végéig biztosítja az NBA jövőjét, úgyhogy érdemes a paragrafusok közé nézni.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.01.25 17:08
0komment