Legutóbbi frissítés 2011. április 12. 14:40
Tőrös Balázs

Levélben ajánlom! bezár

Előzetes becslések

LeBron James a hunyó, tízig számol, aztán aki bújt, aki nem, megy

A héten ismét összecsapott a tavalyi NBA-döntő két résztvevője. A Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers meccse ezúttal nem tudott felnőni a karácsonyi derbi színvonalához. Ettől persze még érdemes megvizsgálni, hogy hol tart a két csapat, és mi várható tőlük, ha bekövetkezik a legtöbb szakértő és rajongó által várt Warriors-Cavs döntő zsinórban harmadik felvonása.

Tovább

Tőrös Balázs 2017.01.18 15:59
2komment

NBA: Túl sok a pénz, az a baj

Adam Silverről azt gondoltam, hogy olyan, mint tinédzserkorom kedvenc sorozatának főhőse, Parker Lewis: sohasem veszít. Az NBA fizetési plafonjának előrejelzett növekedése újabb lehetőség volt a komisszárius számára, hogy bizonyítsa tévedhetetlenségét. Silver nem tudott vagy nem akart mit tenni, a következmények pedig katasztrofálisak.

Tovább

Tőrös Balázs 2016.07.03 12:31
13komment

NBA-díjkiosztó 2016

Az NBA alapszakaszát lezáró Trash Talkban érintőlegesen beszéltünk már a kiosztásra váró díjakról. Természetesen nem tudtunk minden kategóriát kivesézni, ellenben akadt, amelyikről szó sem esett. Éppen azért arra gondoltam, hogy megírom nektek az én jelöltjeimet. Arra bíztatlak benneteket, hogy ti is tegyetek így!

Tovább

Tőrös Balázs 2016.04.17 17:21
9komment

Hello Kobe, it's me

Vannak emberek, akiket csak szeretni vagy gyűlölni lehet. Mint Justin Bieber (szeretem) vagy Péterfy Bori (izé). Sokan az utolsó meccsére készülő Kobe Bryantet is ebbe a kategóriába sorolják, de a mi kapcsolatunk más utat járt be.

Tovább

Tőrös Balázs 2016.04.13 06:45
32komment

Előny a Spursnél?

Amikor két olyan galaktikus formában lévő csapat, mint a San Antonio Spurs és a Golden State Warriors, márciusban találkozik, az eredmény szinte másodlagos. Hajnalban a texasiak nyertek, ennek ellenére nem hiszem, hogy találnánk olyan Spurs-szimpatizánst, aki elégedetten hátradőlne, ahogy a Warriors hardcore- és divatszurkolóin sem uralkodik el a világvége hangulat. Ilyenkor csak az számít, hogy amit látunk, a véletlen műve vagy olyan tendencia, amely döntően befolyásolhatja a két csapat párharcát majd a playoffban.

Tovább

Tőrös Balázs 2016.03.20 17:55
10komment