Legutóbbi frissítés 2012. június 18. 16:03
Ness Hungary NB II

Levélben ajánlom! bezár

Csertőivel jutna fel a Tatabánya

Fotó: eto.hu

Csertői Aurél lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Duna FC Tatabánya új vezetőedzője. A legutóbb az élvonalbeli Győrnél dolgozó szakember Kiprich Józsefet váltja a kispadon.

Jakab János sportigazgató az MTI érdeklődésére hétfőn elmondta, Csertői Aurél továbbra is Vincze Istvánnal és Kiss Imrével dolgozik majd, munkájuktól azt várják, hogy a gárda feljut az NB I-be. A játékoskeretet négy-öt új labdarúgóval szeretnék megerősíteni, az utánpótlásedzők pedig hét játékost ajánlottak megfigyelésre érdemesnek. Hozzátette: a keretből kilenc labdarúgónak kell új csapatot keresnie ezekben a napokban. 

A Duna FC Tatabányánál új műfüves pálya épült, a stadion gyepét is felújítják, a következő szezonban várhatóan megoldódik a világítás. A klub a legendás tatabányai labdarúgók, Csapó Károly, Szabó György és Vincze István közreműködésével újjáépítette utánpótlásrendszerét. A Spanyolországban rendezett Pünkösdi tornán az U19-es csapat aranyérmet szerzett, az U15-ösök és az U13-asok pedig ezüstöt. A felnőtt együttes az NB II Nyugati csoportjának ötödik helyén végzett.

(MTI)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!