A jövő héten bővül az újpesti keret • SportTV

A jövő héten bővül az újpesti keret

2012. 07. 19. 02:50    
Olvasási idő: < 1 perc

Szurkolói ankéton válaszolt Roderick Duchatelet, az Újpest FC belga tulajdonosa a lila-fehér drukkerek kérdéseire. A klub első embere kijelentette, a tervek nem változtak a következő szezonra (annak ellenére sem, hogy a beígért erősítések eddig elmaradtak), tehát a cél továbbra is az első négy hely valamelyikének megszerzése. Elmondása szerint a jövő héten három új játékos szerződtetését is bejelentik, akiket vélhetően újabbak követnek, hiszen a nemzetközi átigazolási időszak augusztus 31-én zárul. Az eredeti tervekkel ellentétben az érkezők elsősorban külföldiek lesznek, mert a magyar játékosokat túl drágának tartja.

Duchatelet kitért a B-csapathoz irányított Rajczi Péter esetére is, amelyet rendkívül kínosnak nevezett, és elmondta, hogy nem a játékossal, hanem az őt képviselő ügynökkel, illetve a neki szánt juttatásokkal vannak fenntartásai. A belga üzletember eddig hozzávetőlegesen egymilliárd forintot fektetett a csapatba, és az őszinte hangulatú beszélgetés során megjegyezte: furcsák számára a magyar viszonyok, ezért érezte már úgy, hogy a legjobb lenne feladni…

Szintén a lila-fehérekkel kapcsolatos hír, hogy a télen szerződtett Nikon El Maestróval közös megegyezéssel szerződést bontott a klub, a 19 éves szerb játékos összesen két mérkőzésen szerepelt az OTP Bank Ligában.

(Sport TV)