Fradis ajándékok a Félidőnek • SportTV

Fradis ajándékok a Félidőnek

2015. 03. 01. 11:45    
Olvasási idő: 2 perc

A negyedik születésnapját a héten ünneplő Harmadik Félidőben is véget ér a tavaszi szünet, vasárnap erős ferencvárosi blokkal „megtámogatva” elindul a futballshow tavaszi idénye is.

A futballpályák után a „futballstúdióban” is véget ér a téli szünet, vasárnap 20:30-tól a Harmadik Félidő arénája is megnyitja kapuit. Molnár Mátyás és Lipcsei Betta vezetésével ismét porondra szólítjuk a magyar futball krémjét, természetesen méltó felvezetéssel.
A magyar élvonal egyetlen teljes gólösszefoglaló-műsora előtt élőben közvetítjük ugyanis a Dunaújváros-Ferencváros bajnokit, amelyen az újonc megpróbálja megnehezíteni a télen alaposan megerősödő zöld-fehérek életét. Hajnal Tamás személyében nagy hazatérőt is köszönthetünk, de ne feledkezzünk el arról, hogy a Fradiban még szintén bemutatkozhat magyar (Varga Roland) és ecuadori (Cristian Ramírez) válogatott futballista is.
És a Harmadik Félidőben is lesz fradista kötődésű vendég, aki jelenleg Nyíregyházán hajt végre kisebb csodát. Mátyus János labdarúgóként még mindig a „Ferencvárosi Sasok” öregfiúkcsapatának oszlopos tagja, „civilben” pedig a Nyíregyháza vezetőedzője. A Szpari a hétvégén a Bp. Honvédot intézte el 2-0-ra, a meccs részletein túl alighanem sokan kíváncsiak arra is, miként élte meg a hajdani kőkemény hátvéd a múlt heti „háromkapusos” meccset Pakson, illetve hogy kinek szánta a mérkőzés utáni üzenetét és arra mi volt a szombati reakció.
A forduló egy másik főszereplője Kitl Miklós volt, aki góllal járult hozzá a Kecskemét Lombard Pápa elleni győzelméhez. A lila-fehérek középpályása még mindig csak 17 éves, alighanem érdemes lesz őt arról is faggatni, mennyire volt korai számára az élvonalbeli mély víz. Hogy mára megtanult benne úszni, az aligha kérdés.
A már említett Molnár Mátyás, Lipcsei Betta műsorvezető párost két egykori ferencvárosi vezetőedző, Nyilasi Tibor és László Csaba segíti szakmai meglátásaival, a Sport TV-n a Heti helyzetből már jól ismert Harsányi Levente pedig szurkolói attitűdjével teszi teljessé a műsort.

(Sport TV)

A Sport2 HD-n 18:15-től élőben közvetítjük a Dunaújváros-Ferencváros bajnokit, 20:30-tól pedig kezdődik a Harmadik Félidő című élő gólösszefoglaló show-műsorunk.