Három hetet kihagy a Loki védője • SportTV

Három hetet kihagy a Loki védője

2015. 03. 02. 15:38    
Olvasási idő: < 1 perc

Komoly agyrázkódást szenvedett a DVSC-TEVA játékosa, Lázár Pál a hét végi bajnokin, ezért hosszabb kihagyásra számíthat – tudatja az OTP Bank Ligában szereplő klub honlapja.

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a korábbi válogatott hátvéd, amikor Tischler Patrik egy szabadrúgásnál fejen találta. A labdarúgón eszméletlenül rogyott a földre, és legalább öt percig nem tért magához.
– Amikor az ellenfél szabadrúgáshoz jutott, a sorfalban állva még el is döntöttem, hogy ha felém jön a labda, kifejelem. Az utolsó emlékfoszlány az volt számomra, amikor Lencse legurította Tischlernek a labdát, aztán a következő kép, hogy az orvosi szobában vagyok – emlékszik vissza a történtekre Lázár Pál.
– Nem értettem, hogy mit keresek ott. A párom is mellettem volt már akkor, és kérdeztem, hol vagyok. Azt sem tudtam, hogy NB I-es meccset játszunk. A bent lévők magyarázták el, hogy Felcsúton van a Loki, és kint a pályán zajlik a bajnoki meccs.
Lázár Pál elmondta még, hogy azóta többször megnézte felvételről az eseményt. Örül, mert nem lett nagyobb baja, ám természetesen az bosszantja, hogy legalább három hét kihagyásra számíthat.
– Jelenleg még a fehérvári kórházban vagyok, de nemsokára hazamehetek. Ezen a héten teljes pihenő van előírva számomra, majd a második héten kocogás lesz, a harmadikban pedig már nagyobb terhelést is kaphatok. Ha minden jól megy, azon a héten, amikor Pécsen játszunk bajnokit, már a csapattal készülhetek.

(dvsc.hu)