Péntek: zöld-fehér rangadó • SportTV

Péntek: zöld-fehér rangadó

2015. 03. 20. 15:06    
Olvasási idő: < 1 perc

Az OTP Bank Liga 21. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a Paks a Haladást fogadja. A találkozót a Sport1-en 18:45-től élőben közvetítjük.

Mind a két csapat jó formában várja a pénteki találkozót, hiszen az előző fordulóban egyaránt begyűjtötték a 3 pontot. A paksiaknak 2-1-re sikerült nyerniük az Újpest otthonában, amivel tovább tartják a lépést az élbollyal. Mint ismeretes, a Tolna megyei alakulat jelenleg az 5. helyen áll, mindössze 4 ponttal lemaradva a már európai kupaszereplést érő harmadik helytől. A Haladás nagy meglepetésre a bajnoki címvédő DVSC-t fektette két vállra 2-0-s sikerével. Szombathelyen azonban nem az európai porondról álmodnak, hanem az NB1-es tagság megtartásáról. A Debrecen ellen aratott sikert követően a Haladásnak végre sikerült elmozdulnia a kieső helyről, ám csak 1 ponttal előzi meg a Honvédot, és 2-vel az utolsó Dunaújvárost.
A mérkőzést megelőzően a Paks vezetőedzője, Csertői Aurél nyilatkozott a paksifc.hu-nak: „A télen jól erősítő Haladás látogat hozzánk, amely legutóbb a tavalyi bajnokot, a Debrecent győzte le. Ez is mutatja, hogy jól futballozó ellenféllel találkozunk péntek este. A jelenlegi pozíciójukból adódóan számukra minden meccs élet-halál kérdése. Igaz más okból, de ez rólunk is elmondható. Mivel szeretnénk továbbra is az élbolyhoz tartozni, ezért nekünk is szükségünk van minden egyes pontra. Ezek fényében egy harcos, kemény, és igen nehéz mérkőzésre számítok. Ugyanakkor bízom a sikerben, szeretnénk a szurkolóinknak újabb örömöt okozni. Az Újpest ellen Gévay Zsolt nem léphetett pályára, most pedig Tamási Zsolt hiányzik majd eltiltás miatt. Ezzel kapcsolatban csak azt mondhatom, amit egy héttel korábban is, ezen rágódni nem szabad. Tenni kell a dolgunkat, menni kell előre.”

Pénteken a Sport1-en 18:45-től élőben közvetítjük a Paks – Haladás bajnoki mérkőzést, majd 21:15-től kezdődik a Mezeket Fel! az összecsapás elemzésével, és a hétvége további találkozóinak felvezetésével.