19-re lapot húzunk? • SportTV

19-re lapot húzunk?

2015. 04. 26. 14:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Vasárnapig hat meccsen 19 gólt láthattak az OTP Bank Liga nézői a 25. fordulóban, a Videoton például négyszer, míg a Ferencváros és az Újpest háromszor „köszönt be”. Arra a vasárnapi két bajnokin derül majd fény, hogy 19-re milyen lapot kapunk.

Pénteken az Újpest kezdte a gólgyártást Dunaújvárosban, a lila-fehérek 3-1-re győzték le a PASE-t. Az újpesti hátvéd, Litauszki Róbert (képünk közepén) 90 percen keresztül pályán volt, akárcsak egy hete a Lombard Pápa elleni 4-0-s győzelem során (ahol gólt is szerzett), így pontosan tudja, mi változott meg a két héttel ezelőtti derbi után a csapatnál. Múlt hétvégén egy hetes bajnoki nyeretlenségi sorozatot zártak le, és összesen hetet vágtak a két kiesés ellen küzdő ellenfélnek, ami önbizalmat adhat a Videoton elleni hétkőzi kupameccs és a Győr elleni bajnoki előtt. Litauszki mindezekről beszél majd a Harmadik Félidőben vasárnap este.

Szombaton a Ferencváros és a Videoton is ellenállhatatlannak bizonyult, a zöld-fehérek a DVTK elleni rangadón győztek 3-0-ra, míg a Videoton a Sóstói-stadionban lőtt négy gólt a Pécsnek. Mindkét mérkőzés kiemelt figyelmet kap a futballshowban. A fehérváriak legjobbja Gyurcsó Ádám volt, aki egyrészt fejelt egy gólt, és adott két gólpasszt, másrészt végig kiválóan játszott. Lipcsei Betta és Petur András, a Harmadik Félidő két házigazdája meg is hívta a stúdióba a szélsőt.

A vasárnapi két mérkőzés is terítékre kerül a műsorban, előbb a Győri ETO és a Puskás Akadémia vív meg egymással, utóbb, és ezt 18.15-től megnézhetik a Sport2 nézői, a Budapest Honvéd fogadja a dobogóért küzdő Debrecent. Ha győz a Loki, két pontra felzárkózik a jelenleg harmadik helyen álló MTK-hoz, míg a Honvéd a kiesőzónától menekülne a megszerezhető pontokkal.

A mérkőzések elemzésében a Sport TV állandó szakértői mellett ezúttal Dénes Tamás, az MTK-ért rajongó ismert rádiós vesz majd részt.

(Sport TV)

Harmadik Félidő: 20.30-tól a Sport2-n