Kokó, Sanyi és a többiek a Félidőben • SportTV

Kokó, Sanyi és a többiek a Félidőben

2015. 05. 24. 13:38    
Olvasási idő: 2 perc

Keleti és budapesti rangadó, egy-egy biztos érmes és kieső, Torghelle-dupla, kilencgólos meccs, mesternégyes, búcsú a közönségtől. Volt itt minden, és reméljük, lesz is még itt minden a hétvégén. A Harmadik Félidő pedig mindezeket csokorba gyűjti a nézőknek.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában eldőlt, hogy a már bajnok Videoton és a Ferencváros mellett az MTK is biztosan a dobogón zárja a szezont. Ehhez annyi kellett, hogy az üldöző Debrecen ne nyerjen Dunaújvárosban (0-0), utána a kék-fehéreknek már tét nélküli jutalomjáték volt a Haladás elleni összecsapás (2-0). Sok helyzetet alakítottak ki a Bozsik-stadionban, amelyek közül Torghelle Sándor kettőt is gólra váltott. A csatár vasárnap este eljön a Harmadik Félidőbe, hogy felidézze a mérkőzés és a szezon legemlékezetesebb pillanatait.
Lesz izgulnivalója is, mivel a vasárnap a Sport2-n 18.15-től közvetített Ferencváros–Bp. Honvéd bajnokin eldőlhet, lesz-e még esélye az MTK-nak az ezüstéremre. A képlet pofonegyszerű, ha a Fradi nyer, második, ha nem, az MTK még megelőzheti. A Honvéd számára is óriási téttel bír a budapesti rangadó, ha pontot szerez, az ősszel is biztosan első osztályúnak vallhatja magát. A találkozó egyik főszereplője a lefújás után azonnal a Harmadik Félidő stúdiójába veszi az irányt, és ott értékeli a meccsen látottakat.
A DVTK kapusa, Antal Botond is a futballshow vendége lesz. Csapata a Nyíregyháza elleni keleti rangadón 2-1-re győzött idegenben. A mindent eldöntő találatot a 17 éves, csereként beálló, az élvonalban most debütáló Boros Gábor szerezte a 90. percben, de a hálóőrnek is jelentős érdemei voltak a sikerben. A hajrában többször is bravúrokat bemutatva védte meg kapuját.
A két műsorvezető Takács Rita és Petur András lesz, az elemzésekben a Sport TV állandó szakértői mellett az egykori kiváló ökölvívó, az amatőrként és profiként is mindent megnyerő Kovács István vesz részt.

(Sport TV)

A Sport2 HD-n 18:15-től élőben közvetítjük a Ferencváros-Bp. Honvéd mérkőzést, majd 20:30-tól szintén élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.