Real, Bayern: irány a Sport TV! • SportTV

Real, Bayern: irány a Sport TV!

2015. 09. 03. 10:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Szeptember 15-én az európai klubfutball legeredményesebb résztvevője, a Real Madrid főszereplésével kezdődnek meg a Sport TV-n és az AMC-n a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának küzdelmei.

A Bajnokok Ligája legutóbbi négy győzteséből három is megjelenik a Sport TV, illetve az AMC képernyőjén az idei sorozat csoportkörének nyitó fordulójában: a bevallottan minden idők legtöbb magyarországi BL-közvetítésére törő, az AMC Networks International cégcsoporthoz tartozó két csatorna a Real Madrid, a Bayern München és a Chelsea találkozóját is műsorára tűzi.
A közvetítéssorozat szeptember 15-én indul aznap a Sport1-en 20 órától a Real Madrid–Sahtar, a Sport2-n 20:30-tól a Galatasaray–Atlético Madrid, az AMC-n szintén 20:30-tól pedig a PSV–Manchester United összecsapás kerül élőben képernyőre, a Sport2-n 22:45-től ráadásképp még a tavaszi Európa-liga-győztes Sevilla Mönchengladbach elleni párharcát is meg lehet tekinteni.
Szerdán a Sport1-en 20 órától az Olympiakosz–Bayern München találkozó viszi a prímet, míg a Sport2-n és az AMC 20:30-tól jönnek az újabb BL-ütközetek, ezúttal a Dinamo Zagreb–Arsenal, illetve a Chelsea–Maccabi Tel-Aviv csaták.
A Sport1-en kedden és szerdán 22:45-től összefoglaljuk a játéknap legfontosabb eseményeit, csütörtökön pedig megkezdjük jövő májusig tartó sorozatunkat Út Milánóba címmel. A 18:30-kor kezdődő, hetente jelentkező másfél órás Bajnokok Ligája-magazin a Sport TV saját gyártású produkciója, amelyben a milánói döntőig az elitliga egyetlen fontos rezdüléséről sem maradnak le nézőink.