Benítez marad a Real vezetőedzője • SportTV

Benítez marad a Real vezetőedzője

2015. 11. 23. 14:51    
Olvasási idő: < 1 perc

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze hétfőn este 19:30-ra, miután véget ért a klub elnökségi ülése. A spanyol sajtó szerint elképzelhető, bár nem túl valószínű, hogy a Barcelona elleni 4–0-s hazai vereség miatt menesztik Rafa Benítez vezetőedzőt. Mások emlékeztetnek arra, hogy az elnökségi ülés témája elsősorban a következő elnökválasztás kiírása lesz.

FRISSÍTÉS:
Florentino Pérez bejelentette, a klub vezetése és a játékosok kiállnak Rafa Benítez mellett. „Rafa Beníteznek minden képessége megvan az itteni munkához, és csak nemrég kezdett nálunk dolgozni. Hagyják őt békén, és el fogja érni a kitűzött célokat” – fogalmazott Pérez.

A Real elnöke határozottan cáfolta azt az információt, hogy Cristiano Ronaldo ultimátumot intézett hozzá: vagy a portugál szupersztár marad a madridiaknál, vagy a jelenlegi vezetőedző.

Pérez azt is kijelentette, nem tervezik eladni Cristiano Ronaldót, a sajtóhírekkel ellentétben soha nem tárgyalt erről a Paris Saint-Germain elnökével vagy a portugál támadó ügynökével, Jorge Mendessel.

(Sport TV)

A Sahtar Doneck-Real Madrid mérkőzést szerdán 20 órától élőben közvetítjük a Sport1-en.