Visszavágott a Löwen • SportTV

Visszavágott a Löwen

2015. 11. 26. 23:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Magabiztosan nyert a Rhein-Neckar Löwen együttese a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában a Kristianstad ellen. A német csapat ezzel visszavágott a svédeknek az egy hónappal ezelőtt elszenvedett idegenbeli vereségért.

A vendégek jól kezdtek, a 6. percben egy góllal vezettek. 3-4 után aztán a hazaiak egy 9-2-es futással elléptek, és a szünetben öt találattal jobban álltak. A fordulás után zsinórban háromszor voltak eredményesek a skandinávok, de egy időkérés jót tett a Löwennek, amely fokozatosan növelte előnyét, és végül 29-20-ra győzött.

A svájci Schmid 11 góllal járult hozzá a sikerhez, csapattársai közül a spanyol Baena Gonzalez és a dán Mads Larsen ötször-ötször talált be. A másik oldalon az öt gólig jutó Tollbring volt a legeredményesebb, a magyar válogatott Dzsamali egyszer volt eredményes. A csoportban, amelyben a MOL-Pick Szeged is szerepel, a Löwen a második helyen áll a Barcelona mögött.

Rendeztek egy mérkőzést az MVM-Veszprém csoportjában is, ezen a PPD Zagreb a 9 gólos Vujic vezetésével 32-26-ra verte a sereghajtó Besiktast.

(Sport Tv)