Megállítható a Barca? - SZAVAZÁS • SportTV

Megállítható a Barca? – SZAVAZÁS

2015. 11. 26. 15:12    
Olvasási idő: < 1 perc

Újabb BL-csoportkörön vagyunk túl, csütörtök este pedig igyekszünk a lehető legalaposabban elemezni a keddi és a szerdai eseményeket. Bognár György, Kemenes Szabolcs és Torghelle Sándor segítségével gólokat, helyzeteket, hibákat, elszalasztott lehetőségeket idézünk fel.

A műsor első felében megnézzük, hogyan folytatta BL-szereplését a Clásicó két résztvevője. Felidézzük a Barcelona parádéját a Roma ellen, és megpróbáljuk kideríteni, miért adta el majdnem négygólos előnyét a Real Madrid.

Megnézzük, jó döntéseket hozott-e Kassai Viktor az Arsenal-Dinamo Zagreb mérkőzésen, illetve előretekintünk az Ágyúsok sorsdöntő, Olympiakosz elleni összecsapására.

Ebben a csoportban a Bayern München már megszerezte az első helyet, beszélgetünk Thomas Müllerről, és megnézzük, hogyan lehet rosszul eltalált lövésekből is gólt szerezni.

Megint betalált szabadrúgásból Willian, szakértőinkkel megfejtjük a Chelsea játékosának titkát.

Nagy esélyt szalasztott el az ötödik játéknapon a Porto és a Manchester United. Megpróbáljuk megtippelni, ennek ellenére ott lesz-e ez a két csapat a nyolcaddöntőben.

Ezúttal is összeállítjuk toplistáinkat: Bognár György a legszebb akciókat, Kemenes Szabolcs a legnagyobb védéseket és a legdurvább kapusbakikat, a Ferencváros ellen győztes gólt szerző Torghelle Sándor pedig a legszebb találatokat állítja sorba. Utóbbiakra nézőink, olvasóink is szavazhatnak.