Kikapott Nagybányán a Ferencváros • SportTV

Kikapott Nagybányán a Ferencváros

2016. 02. 05. 20:44    
Olvasási idő: < 1 perc

Második idegenbeli mérkőzését is elvesztette a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese. A zöld-fehérek, akik egy hónappal ezelőtt az orosz Rosztov-Dontól kaptak ki, ezúttal a Baia Mare otthonában léptek pályára.

Az első négy percben mindkét együttes csak egyszer volt eredményes, utána azonban sűrűn estek a találatok. A magyarok 3–2-re és 4–3-ra is vezettek, főleg Pena volt elemében, aki az első negyedórában ötször talált be. Később azonban már végig a román együttesnél volt az előny. A nagybányai csapat öt góllal is állt már jobban, az első félidő utolsó három találatát viszont a mieink érték el, így a szünetben 16–14 volt az állás.

A második játékrészben először a Fradi volt eredményes, amely aztán többször is az egyenlítésért támadott, de nem tudott betalálni. 19–18-as hazai előnyt követően a románok egy 10–3-as futással elléptek, és végül magabiztos, 32–24-es sikert arattak.

A Baia Mare csapatában Pineau 10, Geiger, Jezic, Ardean Elisei és Perianu 4-4 találatot jegyzett. A Ferencvárosban a 9 gólig jutó Pena volt a legeredményesebb, Schatzl és Szekerczés 4-4 alkalommal talált be.

(Sport TV)