Manning szeret játszani. Visszatér? • SportTV

Manning szeret játszani. Visszatér?

2016. 05. 05. 14:36    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy őszinte mondat kisebb felfordulást okozott az NFL világában. Hiszen Peyton Manning azt mondta, szeret játszani. Ebből már az esetleges visszatérésére is gondoltak az Egyesült Államokban.

„Én tényleg szeretek játszani”.
A győztes Super Bowl után visszavonuló Peyton Manning állítólag a minap ezt mondta ügynökének, Tom Condonnak. Az amerikai médiának persze nem is kellett több, és elkezdett azon filozofálni, hová tér/térhet vissza a legendás 18-as. A gondolkodást az is elősegítette, hogy Condon megpendítette, a Houston Texans és a Los Angeles Rams is szeretné a keretében tudni az Indianapolis Colts, valamint a Denver Broncos csapatával is aranygyűrűs Manninget. Még akkor is, ha ő az utóbbi diadal idején már önmaga karikatúrája volt, és jobbára „meccsmenedzseléssel” járult hozzá a győzelemhez, a munka dandárját elvégezte helyette a védelem.
A Ramsnál például az elemzések szerint nagy szerepe lehetne a franchise arcának szánt Jared Goff felépítésében. Ha meg netán a Houston lenne a végállomás, az érdekes helyzetet teremtene, hiszen a Texans a következő szezonra megszerezte Brock Osweilert, aki az elmúlt éveket Manning mögött padozta végig a Denvernél.
Ami biztos: Manning már nincs olyan egészségi állapotban, hogy kezdőként gyűrjön végig egy szezont. Ahogyan az is fix (mert bejelentette), a 2016-os idényre egyetlen televíziós csatorna ajánlatát sem fogadta el, így nem áll szakkommentátornak.

(Sport TV)

A Sport TV élőben követi végig a 2016-os NFL-idényt.