Vay Ádám a Trash Talk kapujában! • SportTV

Vay Ádám a Trash Talk kapujában!

2016. 05. 20. 12:18    
Olvasási idő: < 1 perc

Vay Ádám lesz a vendége a Sport TV Trash Talk című, amerikai sportokkal foglalkozó magazinműsorának. A jégkorong-válogatott kapusa a minap igazolt a Minnesota Wild NHL-csapatához, kiderül, mit tud amerikai együtteséről, hogy miért 30-asban véd – és hogy Szuper Leventéhez képest miképp fest a kapuban.

Az NHL-ben és az NBA-ben is zajlik a playoff (igaz, Billnek és Csabinak már nincs miért aggódnia…), a Trash Talk stábját mégis egy jégkorongos átigazolás tartja igazából lázban. Vay Ádám ugyanis kétéves szerződést kötött a Minnesota Wild jégkorongcsapatával, ennek örömére el is látogat stúdiónkba, ahol pénteken 19:30-tól mindent megtudhatunk róla és meseszerű közelmútjáról. Szuper Levente sokszorosan is érintett a kérdésben, hiszen ő hajdan dörömbölt az NHL ajtaján, másrészt ő is kapus volt. Kangyal Balázs esetében pedig van olyan jégkorongos kérdés, amihez ő ne tudna hozzászólni?
De nem érjük be ennyivel Ádámmal kapcsolatban, megnézzük, mit tud ő a Minnesota Wildról, hogy leendő edzője, Bruce Boudreau mennyire bátran nyúlt a kapusokhoz korábbi csapatánál, az Anaheim Ducksnál és az is kiderül, miképp fest Vay a Trash Talk kapujában. Merthogy nem lesz kegyelem, Levinek és Ádámnak is irány a gólvonal, és megnézük, hogyan változott a hokikapusok prototípusa a mozgékony kicsiktől a termetesebb Luongo-Thomas-Bishop-vonulatig. Azt mindenki döntse el maga, hogy Vay Ádám 196 centisen és 95 kilósan hova tartozik…
Természetesen azért nem feledkezünk meg a kosárlabdáról és az amerikai futballról sem! A két podcastkirály, Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs az NBA világába kalauzol el bennünket, ha minden jól megy, még az is kiderül, kellett-e Bazskának újraélesztő készülék a Golden State Warriors–Oklahoma City Thunder párharc első meccse után, Kovács Sándor pedig bebizonyíthatja, hogy egy NFL-holtszezon sem lehet unalmas.

(Sport TV)

A Sport1-en 19:30-tól élőben sugározzuk a Trash Talk című műsort.