Neymar a Reallal flörtöl? • SportTV

Neymar a Reallal flörtöl?

2016. 05. 21. 10:57    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy brazil lap szerint Neymar a Real Madriddal flörtölt. Hogy az átigazolása vagy csak egy jobb barcelonai szerződés érdekében, azt nem tudni.

Közeledik a szezon vége és az átigazolási időszak, ilyenkor a latin, illetve a dél-amerikai lapok „beindulnak”. Nincs ez másképp Neymar esetében sem, akiről a katalán Sport azt írta, nemet mondott a PSG-nek, és hamarosan meghosszabbítja a 2018-ban lejáró szerződését a Barcelonánál. Igen ám, de a brazil Globesporte értesülései szerint (amelyeket aztán a Marca is átvett) a támadó egy másik csapattal is kész tárgyalni. A Real Madriddal…
A Barca 2022-ig hosszabbítana Neymarral, a kivásárlási ára 220 millió euró lenne (a katalánok úgy érzik, ez már elriaszthatja a nagypénzű vevőket, elsősorban a Chelsea-t és a Manchester Cityt), a fizetése meg jócskán emelkedne. Csakhogy a Globesporte meg úgy fogalmaz, hiába Neymar jó viszonya Messivel és Suárezzel, a Barcánál legfeljebb másodhegedűs lenne (sőt, ebben a szezonban a gólkirály Suárez is előtte járt), a Realnál viszont legkésőbb a Cristiano Ronaldo utáni korszakban ő lehetne a vezér.
Aztán persze azt se zárjuk ki, mindez csak zavarórepülés, és Neymar Sergio Busquetshez hasonlóan mindössze sokkal jobb feltételeket szeretne kicsikarni az új szerződése megkötésekor.

(Sport TV)