Vietto kosarat adott a Barcának • SportTV

Vietto kosarat adott a Barcának

2016. 07. 26. 18:27    
Olvasási idő: < 1 perc

A Barcelona szerződtetné Luciano Viettót, ám az argentin támadó játszani szeretne, de úgy véli, a Messi, Suárez, Neymar hármas mellett erre nem lenne sok lehetősége. Ezért a Sevillát választja. Így Luis Enrique következő célpontja Carlos Bacca, a Milan támadója.

A 22 éves Atletico Madrid játékos a Barcelona vezetőedzőjénél az első számú opció volt a csatársor megerősítésére, ám úgy tűnik, hogy Vietto a több játéklehetőség reményében Sevillába költözik.
Az argentin támadó európai karrierjét a Villarrealban kezdte, ahol 46 mérkőzésen 18 gólt szerzett, majd 2015 nyarán 20 millió euróért az Atlético Madridhoz igazolt. Diego Simeone csapatában azonban csak epizódszerepet kapott, így a játékos fejlődése érdekében a kölcsönadás mellett döntöttek. Az egyéves kölcsönjátékért 3 millió eurót fizet a Sevilla, de az andalúz klubnak elővásárlási joga lesz Viettóra a szezon végén.

A katalánok így a Milan kolumbiai válogatott csatárát, a korábban a Sevillát erősítő Carlos Baccát szereznék meg. Valószínűleg a 29 esztendős játékos sem lesz olcsó, a piros-feketék ugyanis 30 millió euró alatt nem adnák el támadójukat, aki az angol West Ham ajánlatát már visszautasította, ugyanis mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.
Kérdés, a 2015–2016-os szezonban összesen 20 gólt szerző Bacca mennyire érné be a cserepaddal.