Edelman lesz a Pats quarterbackje? • SportTV

Edelman lesz a Pats quarterbackje?

2016. 09. 21. 18:03    
Olvasási idő: < 1 perc

A szezon első két mérkőzését megnyerte, de gondban van quarterback poszton a New England Patriots a Houston elleni mérkőzés előtt. Tom Brady eltiltásából két meccs van még hátra, helyettese, Jimmy Garoppolo vállsérülést szenvedett vasárnap, így várhatóan a draft harmadik körében kiválasztott újonc, Jacoby Brissett kezd majd a Texans ellen.

Sajtóhírek szerint a csapat vezetői nyomást akartak gyakorolni Garoppolóra, hogy fájdalmai ellenére vállalja el a (magyar idő szerint) péntek hajnali összecsapást, ő azonban egyelőre nem tudja felemelni a karját, így szinte kizárt, hogy pályára lépjen a houstoniak ellen.

Logikus döntés lenne Brissett mögé tartaléknak egy veterán quarterbacket igazolni, a Patsnél ezzel szemben úgy tervezik, hogy a wide receiver, Julian Edelman ugrik be vészhelyzetben. Az elkapó a Kent State egyetemen irányító volt, mielőtt 2009-es draft hetedik körében kiválasztotta a New England, és a liga egyik leghatékonyabb elkapóját faragta belőle.

Edelmannek volt egy felejthetetlen, 51 yardos touchdown-passza az NFL-ben, amit 2015 januárjában a playoffban dobott a Baltimore Ravens ellen (képünkön).

(Sport Tv)

A Sport2-n csütörtökről péntekre virradóra, 2:15-től élőben közvetítjük a New England Patriots–Houston Texans mérkőzést.