Levi, Wentz, Pats és a fiúk • SportTV

Levi, Wentz, Pats és a fiúk

2016. 09. 22. 15:24    
Olvasási idő: 2 perc

Szuper Levente visszatér a Trash Talkba, jön is egyből a jégkorong, na meg a parádézó Carson Wentz, az újonc QB-t bevető New England Patriots, a kényes politikai helyzetre való reakciók, na meg a többi TT-s fiú, Szaniszló Csaba, Kovács Sándor és Tőrös Balázs.

Kaptunk „néhány” kommentet az elmúlt hetekben azzal kapcsolatban, hogy hová tűnt Szuper Levi a Trash Talkból. Eddig bírtuk. Feladtuk. Meghívtuk. Most viszont Ti jöttök: aki írt, az csütörtök este 20 órától szépen telepedjen a Sport1 elé, és akkor garantált, hogy új nézettségi rekordot dönt a Trash Talk.
Levinek persze feladata is lesz, neki kell rendet vágnia a jégkorong olimpia kontra jégkorong világkupa „univerzumban”. A legfontosabb kérdés persze az, ami már a műsor Facebook-oldalán is helyet kapott: a világkupából idővel válhat-e olyan fontosságú sorozat, mint amilyen az olimpia? Meg hogy például az NHL melyikre meddig mond igent…
Azt viszont már tudjuk, hogy a Philadelphia Eagles vezérkara igent mondott Carson Wentzre, és az újonc quarterback egyelőre nem is okoz csalódást. Rookieként megnyerte az első két meccsét, úgy, hogy nem is dobott interceptiont – az AFL és az NFL több mint 40 évvel ezelőtti összeolvadása óta ilyenre nem volt példa. És ha már quarterbackek és történelmi távlatok: a New England Patriotsban 1993 óta először kezd újonc irányító, méghozzá a Houston Texans ellen. A magunk részéről nem irigyeljük Jacoby Brissettet, akinek olyan „sackmesterekkel” kell szembenéznie, mint J.J. Watt vagy Jadeveon Clowney. Kovács Sanyi persze alighanem utóbbiaknak szurkol, de azért a QB-k szemszögéből is próbál majd elemezni.
Bazska meg többek között a különböző amerikai tiltakozó mozgalmaknál bontakozhat ki. Colin Kaepernick „himnuszos” akciójáról már beszéltünk, de vajon John Tortorella vagy éppen Megan Rapinoe mire jutott ebben a kényes politikai helyzetben? Melyik ligára milyen fényt vet a rasszizmussal kapcsolatos kérdésekhez való hozzáállás? Tőrös Balázsból itt a sportszerető szurkoló mellett Szaniszló Csaba műsorvezető alighanem a marketingszakembert is megpróbálja előcsalogatni.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Trash Talk című talk-show-nkat.