Rosztovban folytatja a Győr • SportTV

Rosztovban folytatja a Győr

2016. 10. 22. 10:55    
Olvasási idő: < 1 perc

Október 22-én Oroszországban, Rosztovban lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata a Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában. A zöld-fehérek bajnoki meccset nem játszottak a héten, de már elég korán, csütörtökön útra keltek a távoli ellenfélhez.

Az ETO hivatalos oldalának beszámolója szerint jó hangulatban készült a csapat a Rosztov elleni idegenbeli fellépésre. A csapat a Midtjylland elleni győzelmet már „elfeledte”, és 100%-os koncentráltsággal készült a Rosztov ellen. Az oroszok az első fordulóban kikaptak Bukarestben 24-21-re.

„Győzni szeretnénk, de nagyon kemény meccs lesz, teljes koncentráltság kell, több mint amit a Midtjylland ellen hazai pályán mutattunk. A védekezésünk lehet a siker kulcsa. Láttam a Rosztov eső meccsét, de az egy teljesen más összecsapás volt a Bukarest ellen, mint most lesz, abból nem szabad kiindulni. Katrine (Lunde – a szerk.) ellen rég léptem pályára, remélem, én örülhetek majd szombaton a meccs után, de persze azt is várom, hogy újra találkozzunk.” – nyilatkozta Görbicz Anita.

„Az első BL meccset el kell feledni, sokkal nehezebb ellenfél vár most ránk. Megerősödött a nyáron az orosz csapat, ráadásul sokat is kell utaznunk, ezek azért megnehezíthetik a dolgunkat, de igyekszünk minden külső körülményt kizárni. Magunkra kell koncentrálni, ez lehet a siker kulcsa számunkra – vázolta a helyzetet Ambros Martín. – Az hogy egyes játékosok jól ismerik egymást nem hinném, hogy számítana. A jobban felkészült, a jobban koncentrált csapat fogja majd elhagyni a pályát győztesen. Hazai pályán javítani akarnak, ez biztos. Arra kell törekednünk, hogy inkább egyéni megoldásokban próbáljanak játszani, a csapatjátékukat kell megakasztanunk. A csapat jó munkát végzett a héten, betegségét követően Puhalák Szidónia is csatlakozott a kerethez.”

(gyorietokc.hu/Sport TV)

A Rosztov-Don – Győri Audi ETO KC mérkőzést 14:30-tól élőben közvetítjük a Sport1-en!