Legutóbbi frissítés 2016. november 19. 10:54
férfi kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

Győzni megy a Szeged Svédországba

Fotó: pickhandball.hu

A férfi kézilabda BL Bcsoportjának 7. fordulójában a Mol Pick Szeged Svédországban szerepel a HK Kristianstad vendégeként.

A pickhandball.hu így tudósított a csapat utazásáról:  "Minden jól alakult eddig, nem volt semmi bonyodalom az úton, nem késett a repülőgép, szerencsésen landoltunk a dán fővárosban, Koppenhágában, a buszút is sima volt Kristianstadig. Reggel 7.30-kor indultunk az újszegedi sportcsarnok elől, 15 fő alkotja a keretet, Bóka Bendegúz és Bodó Richárd sérülés miatt nem tartott velünk. Balszélsőnk a Cegléd elleni bajnokin szenvedett vállsérülést, átlövőnk hasfalhúzódása szépen gyógyul, de még játékra nem alkalmas. Szerencsére a többiek rendben, így Juan Carlos Pastor minden játékosára számíthat. Pénteken este a spanyol mester egy másfél órás tréninget vezényelt."

A Kristianstad eddig hat összecsapásán három pontot szerzett a BL Acsoportjában. Hazai pályán 29–22-re győzött a Zagreb ellen, míg a továbbjutást figyelembe véve a Celje elleni rangadón 29–29-es döntetlen született Svédországban. Legnagyobb különbségű vereségüket a svédek a második fordulóban a Kielcében szenvedték el (38–28), míg a Rhein-Neckar Löwen otthonában nem sok hiányzott Tollbringék bravúrjához (30–29). A csoport favoritjának számító Vardart hazai pályán sem tudták megszorítani (23–28), ahogy Bresztből is pontok nélkül távoztak (32–27) az elmúlt héten. 

Szigorúan a táblázat alapján a Szegednek illene győznie, hiszen az eddig alatta helyezkedő csapatok ellen idegenben mindig nyerni tudott. Remélhetőleg ez a sorozat megmarad ma estére is...

(Sport TV)
 


Az IFK Kristianstad–Mol Pick Szeged BL-mérkőzést 18-tól kezdődőő adásunkban a Sport1-en közvetítjük.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!