El-Gaui pótolja Lökét • SportTV

El-Gaui pótolja Lökét

2016. 12. 05. 16:25    
Olvasási idő: < 1 perc

A magyar-tunéziai kettős állampolgárságú Aszma el-Gaui helyettesítheti a Győri Audi ETO KC-ban az anyai örömök előtt álló Heidi Lökét.

A Győri Audi ETO KC megegyezett Aszma el-Gauival és a játékos korábbi klubjával, a Siófok KC-vel, így a magyar-tunéziai kettős állampolgárságú játékos a következő másfél évben a kétszeres Bajnokok Ligája-győztest erősíti. A beállós érkezésére azért volt szükség, mert a világ ezen a poszton talán első számú kézilabdázója, Heidi Löke anyai örömök előtt áll, és ebben a szezonban már nem lép pályára.
„Először is szeretném megköszönni a Siófok KC hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tették a transzfert. Ezzel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit is szem előtt tartották. Aszma el-Gaui fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet” – nyilatkozta Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.
„Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem” – mondta Aszma el-Gaui.
A beállós a 2017 januárjában újrainduló Bajnokok Ligájában is játékra jogosult.

(Sport TV)