Legutóbbi frissítés 2016. december 20. 11:54
Egyéb

Levélben ajánlom! bezár

Ha kedd, akkor FA-kupa-meccs

Kedd este ismét a Sport1 képernyőjén a világ legrégebbi kupasorozata, az angol FA-kupa. Ezúttal a Peterborough – Notts County megismételt összecsapást közvetítjük a Sport1-en 20:30-tól a második fordulóból.

A Peterborough jelenleg az angol harmadosztály 6. helyén található, míg ellenfele a Notts County a 20. a negyedosztályban. A két gárda előző meccse 2-2-es döntetlent, és sok izgalmat hozott. A vendég Peterborough már a 3. percben magához ragadta a vezetést Da Silva Lopes réven, amit Edwards kettőre növelt negyedórányi játékot követően. Az alsóbb ligás hazaiak azonban nem adták fel, ahogy azt az FA-kupa küzdelmeiben megszokhattuk, és még az első félidő vége előtt szépítettek Campbell góljával. A szépítő találatot követően 10 emberre fogyatkozott a vendég gárda, miután Angolt kiállította a bíró az első 45 perc ráadásában. A második félidőben sokáig úgy tűnt, hogy a Notts County nem tudja kihasználni a létszámfölényes helyzetet, azonban a 94. percben jött Laing, és kiegyenlített, ezzel a kiharcolva az újrajátszást az alsóbb osztályú együttesnek.

Kedden a Sport1-en 20:30-tól élőben közvetítjük a Peterborough – Notts County megismételt összecsapást az angol FA-kupa 2. fordulójából. 

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!