Nunes rondán elverte Rouseyt • SportTV

Nunes rondán elverte Rouseyt

2016. 12. 31. 07:26    
Olvasási idő: < 1 perc

48 másodpercig tartott Ronda Rousey visszatérése a ketrecbe. A UFC 207 főmérkőzésén, a harmatsúly bajnoka, Amanda Nunes ennyi idő alatt ütötte ki a UFC korábban érinthetetlen bajnokát.

Korábban éppen Rousey volt az, aki képes volt egy perc alatt elintézni ellenfeleit, most momentuma sem volt a több, mint egyéves kihagyás után visszatérő sportolónak. Nunes az első pillanattól kezdve dominált ütéseivel, Rouseynak pedig láthatóan elképzelése sem volt, hogyan védekezzen ellenfelével szemben. A női harmatsúlyban Nunes maradt a bajnok, aki szupergyors győzelméért 200 ezer dollárt zsebelhetett be, míg ellenfele 3 milliót.

A UFC207 másik címmérkőzésén gazdát cserélt az öv. A férfiak harmatsúlyú bajnoka, Dominick Cruz 13 meccses győzelmi sorozat után találkozott a súlycsoport 25 éves, veretlen reménységével Cody Garbrandttel. A végig parádés összecsapás a negyedik menetben vett váratlan fordulatot, amikor a kihívó háromszor is földre küldte Cruzt. A bajnok ugyan mindegyikből felállt, de nem tudta a maga javára fordítani a mérkőzést. A végén mindhárom pontozó a kihívót látta jobbnak, így a harmatsúly bajnoki öve Gary Garbrandt derekára vándorolt.

(Sport TV)