Odell Beckham sofőrnek állt, kezét törte • SportTV

Odell Beckham sofőrnek állt, kezét törte

2017. 01. 06. 14:33    
Olvasási idő: < 1 perc

A New York Giants sztárja, Odell Beckham Jr. egyetlen nap alatt sofőrnek állt és eltörte a kezét, raádásul korábban megsérült csípőjének sem tett jót a szurkolók ölelése.

De nyugalom, az egykezes elkapásairól világhíressé vált elkapó ott lesz Green Bayben a hétvégén, hogy a wildcard-körben megmérkőzzön a Packersszel. A két eset ugyanazon a napon, e hét hétfőjén történt, amikor két beugratós videót forgattak vele.

A könnyedebb videóban Beckham Lyft-sofőrnek állt, és gyanútlan utasokat szállított New York utcáin. Az elkapóra ígéretes színészkarrier várhat. Kétértelmű célzások tömkelege ellenére se bukik le („február elején szeretnék eljutni Houstonba…”), a Giantsről és saját magáról is kérdezi utasait, majd végül frizurája felfedésével buktatja le magát.

A keményebb terepet a fantasy-játékot üzemeltető DraftKings választotta, amely gondosan kiválasztott Giants-drukkereket és Odell-hívőket hívott el egy forgatásra, hogy beszéljenek kedvenc csapatukról és játékosukról. Az interjú közben váratlanul megjelenik Beckham Jr. maga egy kézfogás vagy ölelés erejéig, amibe viszont bele is sérül…

(Sport TV)

NFL, Wildcard-kör, közvetítések

Houston Texans – Oakland Raiders
Szombat 22:00, Sport2, ÉLŐ

Seattle Seahawks – Detroit Lions
Vasárnap 02:00, Sport2, ÉLŐ

Pittsburgh Steelers – Miami Dolphins
Vasárnap 19:00, Sport2, ÉLŐ

Green Bay Packers – New York Giants
Vasárnap 22:30, Sport2, ÉLŐ