Mayweather mondott egy árat • SportTV

Mayweather mondott egy árat

2017. 01. 11. 19:23    
Olvasási idő: < 1 perc

Úgy látszik Floyd Mayweather Jr. nagyon komolyan gondolkodik, hogy megvívjon a korábban két UFC súlycsoportban is bajnoki övet birtokló Conor McGregorral. A visszavonult világbajnok ökölvívó az ESPN-nek nyilatkozva mondott egy árat.

„Megpróbáltuk összehozni a meccset Conor McGregorral, ők ismerték az összeget” – mondta Maywaeather. „Az én számom 100 millió dollár volt, garantálva. Nem tudom pontosan Conor McGregor mennyit kereshetett eddig, de biztos vagyok benne, hogy soha nem kapott korábban 10 milliót sem egy MMA-meccsért. Mi adnánk neki 15 milliót, és beszélhetünk arról milyen arányban osztottunk a bevételeken. A jegybevételen, a TV-s jogdíjakon, a összes befolyó összegen. Mi diktálunk, hiszen mi állunk az értékesebb oldalon. Nem is értem, hogy dumálhat egy fickó 20-30 millióról, miközben korábban még 8-9 milliót sem keresett egy meccsel?”

Azt már korábban tudni lehetett, hogy McGregor 3 milliót kapott a UFC202-n vívott, Nate Diaz elleni meccse után, de még hivatalosan senki nem erősítette meg mennyit zsebelhetett be az ír a pay-per-view befizetések után. Uganez a helyzet a UFC205-el kapcsolatban is, amelyről csak annyit lehet tudni, a kapunál 17 milliót hozott a UFC-nek.

McGregor már az elején jelezte: ugyannyit akar, mint Mayweather, így a két ajánlat között ott van még egy Grand Canyonnyi rés. A korábbi váltósúlyú világbajnok elmondta, nagyon szeretné a meccset, mert már elege van abból, hogy az ír az elmúlt évben mindenhol róla beszélt.

„Elmondom itt is, Conor McGregor mindig, mindenkinek azt mondja, hogy akarja ezt a meccset. ha tényleg akarja, csináljuk meg így” – mondta a 2015-ben, 49-0-s rekorddal visszavonult világbajnok, majd hozzátette: „Az egyetlen meccs, ami érdekel, az egy Conor McGregor elleni összecsapás lenne. Üzletember vagyok, ebben látok csak lehetőséget.”

(Sport TV)