Legutóbbi frissítés 2017. január 11. 07:00
Csapatsportok

Levélben ajánlom! bezár

A választék: kosár BL és KHL

Fotó: basketballcl.com

Az lesz csak bajban szerda délután, aki elkötelezett híve a kosárlabdának és a jégkorongnak is – ha csak nincs "kép a képben" funkciója a tévéjén és megosztott figyelme. Félórás kezdéskülönbséggel ugyanis a Sport1-en a Szolnok aktuális BL-meccsét, a Sport2-n pedig egy kiválónak ígérkező KHL-összecsapást közvetítünk.


SZOLNOK–ZIELONA GORA

Hétről hétre reménykedünk benne, hogy az eddig csupán egyszer nyerő Szolnoki Olaj megszerzi második két pontját is a Bajnokok Ligája E-csoportjában. Az aktuális ellenfél a lengyel Zielona Gora,  amelyet a múlt héten mutattunk is hazai pályán 18 ponttal kikapni a csoportot vezető Besiktastól. Talán ha még egyszer olyan dekoncentrált meccsvéget mutatnak be a lengyelek, lehet esélye az éppen a napokban edzőt váltó Tisza-partiaknak. Kmézics Zorán szakvezetőként először vezényel a szolnoki kispadról és mindenki ismeri az új seprűről mondogatott magyar szólás-mondást... (A két csapat első meccsét egyébként novemberben 20 ponttal, 83–63-ra nyerték meg a lengyelek – képünk azon a mérkőzésen készült.)

SZKA SZANKT-PETYERBURG–AVANGARD OMSZK

Az elkötelezett hokihívek  csettinthetnek a szerdai KHL-párosítás láttán: a 29 csapatos liga listavezetője fogadja a jelenlegi 5. helyezettet. A messze a bajnokság legtöbb gólját szerző szentpéterváriak (195-öt ütöttek, a második legtöbb 154-gyel a 3. helyezett Metallurg) azért olyan biztosra nem mehet. A két csapat októberi omszki találkozóján ugyanis a rendes játékidőben nem bírt az Avangarddal, csak a 65. percben szerzett Pavel Dacjuk-góllal tudta térdre kényszeríteni akkori házigazdáját.SPORT2  17:00  SZKA Szankt-Petyerburg–Avangard Omszk, jégkorong KHL alapszakasz-mérkőzés  (kommentátor: Engyel István)

SPORT1  17:30  Szolnoki Olaj–Stelmet Zielona Gora, kosárlabda BL, E-csoportmérkőzés (kommentátor: Méhes Gábor, szakkommentátor: Németh István, riporter: Szél Tamás, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakértő: Zsivera Gábor)Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!