Jön Thiago Messi és Benji Suárez is • SportTV

Jön Thiago Messi és Benji Suárez is

2017. 01. 14. 10:29    
Olvasási idő: < 1 perc

A Barcelonánál már rendszeresen edzenek a sztárok fiai, így ne lepődjünk meg, ha egyszer majd a Thiago Messi, Benjamin Suárez, David Lucca hármast hasonlítjuk össze napjaink MSN-jével.

Barátkozzunk a nevekkel: Thiago Messi, Benjamin Suárez, Milan Piqué és legújabban David Lucca. Ha utóbbira a vezetéknévből esetleg nem sikerült rájönni, ő Neymar kisfia, az előző három kislegény esetében egyértelmű, ki az édesapa. És az sem elképzelhetetlen, hogy idővel a kislegények alkotják majd a Barcelona első csapatát. Merthogy az edzéseket már elkezdték, hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön gyakorolnak az FCB Escolá nevű intézményben.
Az FCB Escolá a Barcelona azon belső futballoktatási rendszere, amelyen a játékosok és a klub munkavállalóinak csemetéi vehetnek részt. Az edzéseket a Mini Estadíhoz közel, a fent említett két napon, 17 és 18 óra között tartják. Különböző játékokkal és stimulációs gyakorlatokkal kötik le a srácokat, és természetesen szinte mindent labdával végeznek. A legendás tiki-taka alapelemei is előkerülnek, de azért a keményebb tréningek még igencsak odébb vannak. Az edzések a nagyvilág elől elzártan zajlanak, csak a szülők vehetnek részt rajta. Gerard Piqué, valamint Antonella, Messi felesége és Sofi, Luis Suárez hitvese a katalán sportlap szerint még nem mulasztott el gyakorlást, de a hírek szerint Lionel Messi, Luis Suárez és Shakira, Piqué párja is gyakori vendég. A héten pedig Neymar is tiszteletét tette, hogy ne maradjon le a kis David Lucca futballpályán tett első lépéseiről.
Azt persze még nem lehet megmondani, kiből lesz közülük profi futballista, de beszámolók szerint Benjamin Suárez az édesapja erősségeit szépen megörökölte.

(Sport TV)