Latin vonal a Félidőben • SportTV

Latin vonal a Félidőben

2017. 01. 16. 15:35    
Olvasási idő: < 1 perc

A magyar kézilabda-válogatott Chile elleni csoportmeccse jegyében telik a Harmadik Félidő jelentős része, amely emiatt a kiadottól kicsit korábban, már 19:30-kor elkezdődik.

Kiadott műsorunktól kicsit eltérve, már 19:30-kor elkezdődik a Harmadik Félidő január 16-i adása. A cél egyértelmű: a lehető leggyorsabban szeretnénk értékelni a Magyarország–Chile férfi kézilabda vb-csoportmérkőzést. A stúdióban népes szakértői sereg (Pásztor István és Éles József korábbi válogatott kézilabdázók, valamint Ballai Attila szakújságíró, a magyar szövetség médiaigazgatója), a helyszínen pedig előretolt egységünk, a Matuz Krisztián, Ágai Kis András, Borsos Attila hármas próbál friss információkkal, véleményekkel jelentkezni.
A kézilabda mellett természetesen nem feledkezünk meg a spanyol labdarúgásról sem. Mert például nem lehet kihagyni, hogy a Real Madrid 40 tétmérkőzés után ismét vereséget szenvedett, hogy ráadásul Sergio Ramosnak ezért milyen vesszőfutást kellett kiállnia… És akkor még nem is szóltunk a hibákat halmozó Keylor Navasról, akinek a produktumát Hajdu Attila veszi alaposabban is szemügyre.
Persze, a nagy ötösnek (Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Szebeni István, Puhl Sándor, Várhidi Péter) a másik spanyol óriás, a Barcelona is szolgáltat témát. Nem is annyira Suárez vagy Messi a góljaival, hanem például azzal, hogy korábban peremembereknek gondolt játékosok alakítottak nagyot a Las Palmas ellen. André Gomes, Aleix Vidal és Rafinha is jó úton járt, hogy rossz igazolásként tekintsünk rájuk, erre most gól, gólpassz vagy jó játék mindhármuk mérlegében szerepel.

(Sport TV)

A Sport1-en 19:30-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorral.