Madden: Falcons-Steelers finálé! • SportTV

Madden: Falcons-Steelers finálé!

2017. 01. 19. 21:29    
Olvasási idő: < 1 perc

A Madden 17 számítógépes program szerint február 5-én az Atlanta Falcons és a Pittsburgh Steelers csap össze a Super Bowlon.

Ha a Madden 17-en múlik, Atlanta Falcons-Pittsburgh Steelers Super Bowlt rendeznek február 5-én Houstonban. A számítógépes program ugyanis jóslást készített a két főcsoportdöntőre, és bizony a Madden az egyik fináléban meglepetést sejt. Hogy a playoffban mutatott eddigi 8/6-os találati arány alapján mennyire kell rettegnie a New England Patriotsnak, azt nem tudjuk, de hogy a program brutális, 37-24-es Steelers-sikert vár, az tuti. (A program vegytiszta, az olyan motiváló vagy demotiváló próbálkozásokat, mint Antonio Brown ostoba videója, nem veszi figyelembe.) A bukmékereknél jelenleg 6 ponttal áll jobban egyébként a New England. A Madden Ben Roethlisbergertől vár parádét, 255 passzolt yardja mellett 3 TD-átadást jósol neki.
A másik főcsoportdöntőn, az Atlanta Falcons-Green Bay Packers összecsapáson is pontzuhatagot vár a program és 38-20-as hazai sikert orront. A Madden szerint a Falcons futójátéka lesz domináns, Devonta Freemantől 185 yardot és 2 touchdownt, Tevin Colemantől 69 yardot és 1 TD-t vár. És emellett mindkét quarterbacktől, Matt Ryantől, illetve Aaron Rodgertsől 100 feletti passer ratinget és 2 TD-átadást.

(Sport TV)

Vasárnap a Sport2-n 21 órától az Atlanta Falcons-Green Bay Packers, 00:30-tól pedig a New England Patriots-Pittsburgh Steelers főcsoportdöntőt közvetítjük élőben.