Legutóbbi frissítés 2017. január 23. 18:46
Csapatsportok

Levélben ajánlom! bezár

Nem dán királyok, magyar császárok!

Fotó: EUROPRESS/AFP

A hétfői Harmadik Félidő jelentős részében aligha meglepő módon a Dániát legyőző magyar férfi kézilabda-válogatott bravúrjával foglalkozunk.

A magyar kézilabda-válogatott óriási meglepetésre, az olimpiai bajnok Dánia legyőzésével bejutott a világbajnokság negyeddöntőjébe. A Harmadik Félidő hétfői adásában a siker legfontosabb mozzanatait idézzük fel, részben meghívott szakértőink, így Tóth Tímea, Juhász István és Mocsai Lajos segítségével, részben pedig a kint nagy tempóban dolgozó stábunk anyagaival. Matuz Krisztián és Borsos Attila egy podcastben már a mérkőzés után összefoglalta a legfontosabb gondolatait, most pedig jönnek a helyszíni interjúk, képek a győztesektől. Persze azt sem hagyjuk figyelmen kívül, hogy mi vár ránk kedden: terítékre kerül Norvégia, amelyet ma már óriási hiba lenne egy kézlegyintéssel elintézni. Vannak világsztárjai (Sagosen mindjárt a PSG játékosa!), vannak a névjegyüket a juniorok között érmekkel letevők – és van egy remek csapat. De a Dánia elleni, a webes médiumokat végignézve valóban világszenzációt jelentő győzelem után már a mienkre is nyugodtan használhatunk minden jelzőt.
Ahogyan lassan elfogynak a jelzők Sergio Ramosra is, aki hátvéd létére csatárokat megszégyenítő módon termeli a gólokat. Most éppen a Málaga ellen duplázott, kirángatva ezzel a Real szekerét a kátyúból. Szakértőink (Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Szebeni István, Várhidi Péter) erre is keresik a választ, miképp Puhl Sándor távollétében arra is, vajon les volt a második madridi gól vagy sem.
Ramosszal ellentétben Neymar egyelőre nincs világverő formában, az meg már a szakértői társaság feladata, hogy kiderítse, ez milyen hatással van a Barcelona játékára. Kihat-e egyáltalán rá? A számszaki eredményt nézve legutóbb ez nem volt érzékelhető, na de a játék képére is igaz ez?
És ha már játék képe, még egy dilemma: a hétvégén a Real Madridból Marcelo, a Barcelonából Busquets és Iniesta dőlt ki. Ők mennyire hiányoznak majd csapatukból – a Harmadik Félidőből ez is kiderül!

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című műsorunkat.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!