Szőrtelenítést ér a BL-trófea • SportTV

Szőrtelenítést ér a BL-trófea

2017. 01. 28. 16:18    
Olvasási idő: < 1 perc

Marc-Andre ter Stegen és Arda Turan a Barcelona Bajnokok Ligája-győzelme esetén alapos külalakváltozáson megy keresztül.

Komoly fogadás bontakozott ki abból, hogy a Real Sociedad elleni kupamérkőzés után Marc-Andre ter Stegen, a Barcelona kapusa gratulált csapattársának, Arda Turannak a karriercsúcsot jelentő idénybeli 13. góljához, és felvetette, ha eljut húszig, akkor vajon hajlandó lesz megválni a szakállától. Innen pedig jöjjön a twitteres párbeszéd.

Arda Turan: Csak akkor vágom le a szakállam, ha megnyerjük a Bajnokok Ligáját. De ha ez megtörténik, a te hajadat is levágom, oké?
Ter Stegen: Egy napig gondolkoztam rajta, őrület. Ha megnyerjük a BL-t, a nyári szünet utáni első edzésen levágom a szakállad, te pedig a hajam. Áll az alku?

A török légiós egyelőre nem válaszolt, de most már aligha tud visszakozni. A net népe már nem volt ennyire irgalmas, mindkettőjükről készültek „fantomképek” (bizony, volt olyan, amelyen a kapus a holland dartsjátékosra, Michael van Gerwenre hasonlított), a FOX Deportes sportcsatorna montázsát pedig mi is mellékeltük.

(Sport TV)

A Betis–Barcelona bajnokit vasárnap 11:45-től élőben közvetítjük a Sport2-n.