Bradyt nem Goodell motiválja • SportTV

Bradyt nem Goodell motiválja

2017. 01. 28. 14:43    
Olvasási idő: 2 perc

Tom Brady számára nem jelent extra motivációt, hogy az őt megbüntető komisszárius, Roger Goodell a Super Bowlon már nem tudja elkerülni, hogy megnézze a New England Patriots csapatát.

Ha már Roger Goodell, az NFL komisszáriusa inkább kétszer is az Atlanta Falcons meccsét volt szíves választani a playoffban, mintsem akár csak egyszer is megnézni a Tom Brady vezette New England Patriots csapatát, akkor a Super Bowlig óriási ziccert adott az újságíróknak. Az ugyebár köztudott, hogy a „labdaügy” és az azzal járó büntetések óta nem felhőtlen a sportvezető és a Patriots-tábor viszonya. Szerdán ugyan Goodell azt mondta egy rádióinterjúban, hogy nem dehonesztáló, hanem egyenesen megtisztelő lenne a számára, ha Bradyéknek adhatná át a trófeát, de azért ez egy amerikai újságírónak nem elég.
Ezért aztán most megkérdezték Bradyt, mennyire motiválja, hogy Goodell a Falcons elleni Super Bowlt már nem tudja kihagyni… (A quarterback az említett balhé miatt négymeccses eltiltással kezdte a mostani alapszakaszt.) „A csapattársaim ösztönöznek, nekem csak erre a motivációra van szükségem – mondta a New England irányítója. – Sokat dolgoztam Azért, hogy eljussak idáig. Ami a múltban történt, nem segít abban, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Pozitív embernek tartom magam, csak a pozitív gondolatokra összpontosítok. Nem merülök bele a negatívumokba és nem szidok más embereket. Azt csinálom, amit szeretek. Minden nap dolgozom, futballozok az NFL-ben és futballozok a Patriotsért.”
Bradynek a Super Bowl lesz a 34. mérkőzése a rájátszásban, ami bődületes NFL-csúcs. A hajdan San Francisco környékén felnőtt Brady Joe Montana és Steve Young játékát csodálta, és nem hitte, hogy egyszer belőle is hasonló ikon lesz. „Hálás vagyok a lehetőségért, hogy a hetedik Super Bowlomon léphetek pályára. Ehhez kellett egy csapat is, azt gondolom, jó munkát végeztünk, és tőkét kovácsoltunk a lehetőségeinkből. Egy ilyen hosszú szezon mentálisan és fizikailag is próbára teszi az embert, azt hiszem, mi kiálltuk a próbát” – fejtegette Brady.

(Sport TV)

A Sport1-en február 5-én 22 órakor a Trash Talk Extrával vezetjük fel a Super Bowlt, majd éjféltől Houstonból élőben közvetítjük az Atlanta Falcons-New England Patriots nagydöntőt.