Piros-fehér-zöld és zöld-fehér álom • SportTV

Piros-fehér-zöld és zöld-fehér álom

2017. 01. 30. 17:26    
Olvasási idő: < 1 perc

Magyar kézilabdasikerektől és spanyol bírói bakiktól lesz hangos a Harmadik Félidő stúdiója hétfő este.

A női kézilabda Bajnokok Ligájában kiváló, a világbajnokságon a negyeddöntőbe jutást nézve pedig ragyogó magyar szereplést láthattunk a mögöttünk hagyott héten, így aztán a Harmadik Félidő című show-műsorba meghívott vendégeinknek nem lesz nehéz jókat mondaniuk. Mert például a Borsos Attila, Kökény Beatrix (a Fradi élő legendája), Bartha Csaba (a győriek klubelnöke) hármasra az a hálás feladat vár, hogy értékelje a Győri Audi ETO KC Ljubljana elleni kiütéses, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria bravúros metzi győzelmét. Előbbi a csoportelsőség, utóbbi pedig a Győr negyeddöntőbeli elkerülése felé lépett egy óriásit.
A férfiválogatott pedig a nemzetközi elismertségben lépett előre óriásit, elvégre egy olimpiai bajnok kiejtése minden sportágban nagy esemény, ha pedig ez kézilabdában a világ (egyik) legjobbjával, Mikkel Hansennel felálló Dánia, akkor különösen. A Franciaországot bevevő egységünk minden tagja, így Ágai Kis András, Borsos Attila és Matuz Krisztián is ott lesz a stúdióban, részben hogy szakmailag értékelje a tornát, részben pedig, hogy saját emlékei felidézésével emelje az est fényét.
Az est fényét emelheti a kéthetes törökországi „száműzetéséből” (ha úgy jobban tetszik, a bírók edzőtáborából) visszatérő Puhl Sándor is, akinek rögvest elképesztő mennyiségű feladata lesz. A Barcelona és a Real Madrid mérkőzésein külön-külön előfordult hibák önállóan is megtöltenének egy-egy HF-et, nemhogy együtt. Gólvonalon túljutó, de a bírók által nem látott labda, meg nem adott gólok – lesz itt minden, csak győzze a modern technológia és Sanyi szeme.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsort.