Rousey végzett a UFC-vel • SportTV

Rousey végzett a UFC-vel

2017. 02. 01. 20:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Dana White, a UFC elnöke szerint többé nem láthatjuk az oktagonban küzden Ronda Rouseyt, a talán legismertebb női ketrecharcost.

Néhány éve még a UFC kirakatembere volt Ronda Rousey, a legutóbbi két meccsén Holly Holmtól, majd Amanda Nunestől (aki egyébként a White-szavak után elnézést kért Rouseytól, amiért annyira leszólta a médiában a meccsük után) elszenvedett kiütéses veresége azonban bizonytalanná tette az oktagonbeli jövőjét. Ő a Nunes-meccs felvezetése óta nem áll szóba a sajtóval, megtette azonban ezt Dana White, a UFC elnöke. White a „UFC Unfiltered” nevű podcastben az egyik szakíró, Kevin Iole Rousey jövőjét firtató kérdésére így felelt: „Jó ember. Jó szellemiségű lány. Teszi a dolgát. Ha elmondhatom, mit beszéltem vele, bár, még egyszer mondom, nem akarom én mondani, mert ez az ő feladata, de én semmiképpen sem állítanám, hogy még egyszer látjuk őt küzdeni. Azt gondolom, alighanem végzett. Ellovagol a napsütésbe, és megkezdi a harcon kívüli életét.”
White azt mondta, Rouseyt a Holm elleni veresége küldte a spirálba. „Annyira a verseny volt az élete, hogy a pályafutása és a mérlege jelentett számára mindent. Aztán amikor kikapott, elkezdte mondogatni magának: »mi a fenét csináltam? Ez az én egész életem? Fel akarom fedezni a világot, és ki akarok próbálni más dolgokat is. «
„Sok pénze van. Nem lesz szüksége még egyszer pénzkereső foglalkozásra. Ha nem kezded el olyan őrült módjára szórni a pénzedet, mint tette azt Floyd Mayweather, akkor annyi pénzzel, amennyi Rouseynak van, nyugodtan élhetsz. Márpedig ő nem nagy költekező” – folytatta a UFC elnöke.
White azt sem tagadta, Rouseynak több olyan terve is van, amelyben nem szerepel a UFC. Az egyik az Országúti diszkó újrafeldolgozásában való szereplés, emellett szóba került egy önéletrajzi film is, valamint szívesen kipróbálná magát producerként is.

(Sport TV)