Puhl Sándor elemzi Puhl Sándort • SportTV

Puhl Sándor elemzi Puhl Sándort

2017. 02. 02. 17:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Az Út Cardiffba című műsorban Puhl Sándor elemzi az 1997-es BL-döntőn nyújtott teljesítményét.

A hóhér akasztja magát – körülbelül ez várható az Út Cardiffban című műsorban. Megmagyarázzuk: a Bajnokok Ligája döntőig elemző sorozatunkban 1997 következik, és bizony a Dortmund–Juventus találkozó játékvezetője Puhl Sándor volt. Megnézzük, talál-e olyan esetet, amikor ő vagy stábja hibázott, illetve szokásához híven hibátlanul vezette a meccset. De ha már az egykoron többszörösen is a világ legjobb játékvezetőjének megválasztott Puhl Sándor megtiszteli jelenlétével a stúdiót, megkérdezzük tőle azt is, mi a véleménye Marco van Basten szabálymódosító agymenéseiről.
Persze, az ő produkcióján túl is lesz élet a stúdióban, erről rajta kívül a Kemenes Szabolcs, László Csaba, Várhidi Péter hármas gondoskodhat. Az ő feladatuk lesz megbeszélni, vajon tényleg átalakul Cristiano Ronaldo szerepköre a Realban, hogy ki lesz a kapus és hogy mi lesz Álvaro Morata sorsa.
De szóba kerül a most lezárult átigazolási időszak is, illetve már a nyári is. Ne menjünk messzebb az adott esetben a Manchester Unitedhez igazoló Antoine Griezmann-nál, illetve a Real Madridtól elvágyódó James Rodrigueznél.

(Sport TV)

A Sport1-en 18 órától élőben sugározzuk az Út Cardiffba című műsorunkat.