Goodell újra berágott a Patriotsra • SportTV

Goodell újra berágott a Patriotsra

2017. 02. 11. 19:44    
Olvasási idő: < 1 perc

Ha azt hitted volna, hogy a Patriots Super Bowl-győzelmével véget ér a háborúskodás a csapat és az NFL komisszárja, Roger Goodell között, tévedtél. A liga vezetőjéhez közeli források szerint Goodell eléggé kiakadt a New England ünneplésének pár elemén, főleg a védelmi koordinátor, Matt Patricia pólója akasztotta, melyen bohócként ábrázolták az NFL főnökét.

Kétéves hercehurca után Roger Goodell kijárta, hogy a labdaleeresztős botrány miatt négy meccsre eltiltsák a New England Patriots irányítóját, Tom Bradyt, ezzel elérte, hogy első számú közellenségként tekintsenek rá Bostonban. A Super Bowlban elképesztő fordítást produkáló, újra bajnoki címet szerző Patriots szinte egyetlen lehetőséget sem hagyott ki, hogy a komisszár orra alá dörgölje győzelmét.

Rögtön azután, hogy Goodell átadta (korábbi barátjának) Robert Kraftnak a Vince Lombardi-trófeát, a New England tulajdonosa a legédesebb győzelemnek nevezte a houstonit, igaz addigra a komisszár már lerohant a színpadról. Aztán a bostoni győzelmi parádén az elkapó Danny Amnendola „kirúgni Goodellt” feliratú sapkában jelent meg és a döntő legjobbjának választott Tom Brady is a komisszárra utaló polóban (Roger That) jelent meg. A legnagyobb kiakadást természetesen Patricia pólója okozta, melyen a komisszár szép nagy bohócorral látható. Az NFL egyik legismertebb szakírója, Jason La Canfora szerint Goodell forrongott a dühtől a New England-iek viselkedése miatt, de a leginkább Patricia pólója borította ki. Az elemző szerint szinte biztos, hogy folytatódik a harc Goodell és az általa javíthatatlannak tartott Patriots-brigád között. Ebben az esetben Goodell ellenségei elkezdhetnek szurkolni a címvédésnek.