Legutóbbi frissítés 2017. február 16. 14:26
UEFA Bajnokok Ligája

Levélben ajánlom! bezár

Várhidi felel a nulláért

Fotó: EUROPRESS/AFP

Várhidi Péter „keresztre feszítésével” kezdődik a csütörtöki Út Cardiffba című műsorunk: az egykori kiváló edző a PSG-nek 0 százalék esélyt adott a BL-ben a továbbjutásra. Ehhez képest a nyolcaddöntő első felvonásán: PSG–Barcelona 4–0.

Nincs mese, néha jöhet a kezeket fel, és vállalni kell a felelősséget azért, ha mellélövünk. Petur András, az Út Cardiffba című BL-magazinunk műsorvezetője és két szakértőtársa, Kemenes Szabolcs, valamint László Csaba szembesítik Várhidi Pétert egy „0” százalékos véleménnyel. Az Újpesz egykori bajnokcsapatának vezetőedzője ugyanis pontosan ennyi esélyt adott a PSG-nek a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcban. Az első mérkőzés 4–0-s párizsi győzelmének figyelembe vételével a százalékos arány biztosan változott Várhidinél is, a kérdés, hogyan. Erre csütörtökön 17 órától a Sport1-en választ kapunk.
Emellett elemzések lesznek, ráadásul hegyekben. Gólokról, megadott és meg nem adott tizenegyesekről, „egymillió szögből” megmutatva, kiemelten foglalkozva a Bayern–Arsenal, a PSG–Barcelona és a Real Madrid–Napoli meccsekkel. És persze lesz gólszépségverseny is, amire várjuk a szavazatokat! Robben, Insigne vagy Casemiro lesz a befutó – de ez már nézőinken múlik.

(Sport TV)


Az Út Cardiffba című műsort 17 órától élőben sugározzuk a Sport1-en.

Hozzászólás (1) Hozzászólok!

S. Nagy Károly 2017. 02. 16., 17:50

Kedves Petúr András!
C. Ronaldo eltúlzott megbélyegzését - önzőség - nem tartom jogosnak a 3-1 után, hiszen az utolsó pillanatokban balra lepasszolta a labdát Marcelonak a 16-oson belül! Ha mindenáron gól akart volna lőni, akkor ezt NEM teszi meg !
Üdv: SNK

Szólj hozzá!