Goodell nem jut el Foxborough-ba! • SportTV

Goodell nem jut el Foxborough-ba!

2017. 02. 26. 16:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Rob Gronkowski, a New England Patriots tight endje szerint csapata szurkolói nem engedik majd Roger Goodellnek, az NFL komisszáriusának, hogy eljusson az idénynyitóra Foxborough-ba.

Nagyon örvendetes, hogy Rob Gronkowskinak a porckorongsérve, valamint az azt követő műtéte sem vette el a jókedvét, legalábbis erre utal az ESPN riporterével folytatott beszélgetése. A New England Patriots tight endjétől ugyanis megkérdezték, mire számít, ha folytatódnak a hagyományok, és Roger Goodell, az NFL komisszáriusa az idénynyitón ellátogat Foxborough-ba, hogy a helyszínen tekintse meg az újdonsült bajnok Patriots első meccsét a 2017-es évadban. Az ugye tudott, hogy Goodell és a New England legkésőbb a „labdaügy”, valamint az azzal járó büntetések óta nincs jó viszonyban, a Super Bowlon sem volt egyszerű őszinte örömöt felfedezni a sportvezető arcán, amikor Tom Bradyéknek kellett átadnia a trófeát. „Emberemlékezet” óta nem járt a New Engandnél – ilyen helyzetben Gronkowski számára egy ilyen kérdés legalábbis ziccer.
„Nem hiszek abban, hogy eljut a stadionunkig. A rajongóink kemények és vadak, nekik csak a Patriots számít. És ott van nekik még Tom Brady is – fejtegette Gronkowski. – Azt gondolom, az autópályán sem jut túl, ha meglátják őket a drukkereink. Sőt, azt sem hiszem, hogy le tud majd szállni a bostoni reptére, mert a Patriots szurkolói a legjobbak és a leghűségesebbek. De még ha le is száll, Foxborough-ba nem jut el.”
Szeptember elején meglátjuk, de hogy komoly bevetésre számíthatnak az NFL biztonsági erői, az szinte bizonyos.

(Sport TV)