Az egyéni parádék jegyében • SportTV

Az egyéni parádék jegyében

2017. 02. 27. 17:28    
Olvasási idő: 2 perc

Szinte hibátlan magyar kör a kézilabda Bajnokok Ligájában, mellette izgalmakban tömény bajnoki forduló a spanyol labdarúgó-bajnokságban – kell ennél több „üzemanyag” a Harmadik Félidőhöz?

Momir Ilics a forduló válogatottjában, Mikler Roland, Szergej Gorbok, Nerea Pena a posztjukon egy-egy nagy villanást bemutatók között, Aszma el-Gaui pedig a hét újonca: magyar csapatokhoz köthető remeklésekben nem volt hiány a mögöttünk hagyott hétvégén a női és a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában (és ha még hozátesszük, hogy a magyar válogatott irányítója, a schaffhauseni Császár Gábor is befért a forduló válogatottjába, ráadásul ő lőtte a játéknap gólját), így aztán a Harmadik Félidőben igazából az lesz majd a kérdés, hogy férnek be a meghívottak a sportágra szánt egy órába… Nem kis kihívás lesz ez a Takács Rita, Petur András műsorvezetői kettősnek, illetve a Tóth Tímea, Borsos Attila, Matuz Krisztián szakértői hármasnak. Megoldják majd, persze, ahogyan azt is, hogy beszéljenek a Szeged visszafogott tavaszi kezdéséről (három vereség), illetve a hajrábeli rossz szokásáról (mindhárom meccs minimum a 40. percben még nyert ügynek tűnt), a Ferencváros középdöntős parádéjáról (egyedüliként a zöld-fehérek nyerték meg mind a négy meccsüket a második szakaszban), az újra összeálló Veszprémről és a Ljubljanában megint hengerlő Győrről.
A spanyol labdarúgó-bajnokságban nem volt henger, helyette a két nagyágyú hatalmasat küzdve szerezte meg a három pontot. A Barcelona Atlético Madrid elleni győzelme kapcsán Messi persze megkerülhetelen lesz, ahogyan Rafinha góljával kapcsolatban a szerencsefaktor felvetése is. De amellett sem mehetünk (és megyünk) el szó nélkül, hogy a katalánok miképp festenek három védővel, erről majd Várhidi Péter készít elemzést.
De hogy egy másik Sport TV-s veterán, Puhl Sándor se hanyagolja a szakmáját, arról a Villarreal–Real Madrid mérkőzés gondoskodik. Volt ezen ugyanis egy tizenegyes, ami naá, hogy megosztja a helyi közvéleményt. Amit viszont mindenkinek el kell ismernie, az a Real és Ronaldo gólrekordja, hogy Moratát talán érdemes lenne többet foglalkoztani, na meg az, hogy a királyi gárda a Valencia elleni, hétközi bajnokihoz képest jelentős metamorfózison esett keresztül.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsort.