Szavazás, 3. kör: jön a Patriots-Packers! • SportTV

Szavazás, 3. kör: jön a Patriots-Packers!

2017. 03. 09. 14:14    
Olvasási idő: < 1 perc

Véget ért a második forduló játékunkban, melyben arra teszünk kísérletet, hogy kiderítsük: melyik Magyarország kedvenc NFL-csapata. Az előző kör nagy vesztese Peyton Manning, kinek mindkét csapata, az Indianapolis és a Denver is elvérzett. A legjobb nyolc között pedig összecsap a két végső sikerre is esélyes nagyágyú, a New England és a Green Bay.

A második körre közel 5000 szavazat érkezett, a legjobban ezúttal a Pittsburgh Steelers teljesített, melyre 3297-en voksoltatok, igaz a Detroit nem számított különösen erős ellenfélnek. A második legjobb eredményt a Green Bay (2800) hozta össze, amely az Oaklandet ejtette ki, harmadik pedig a Kansas City lett (2721), így erősen kétségbe kell vonnunk Ricsi azon állítását, hogy nem ért a számítógépekhez.

A negyeddöntő minden párosítása rendkívül erősre sikeredett, de mindközül magasan kiemelkedik a Patriots és a Packers meccse. Emellett a Super Bowl-vesztes Atlanta a Pittsburghgel csap össze. De az ízig-vérig csoportrangadó Cowboys-Giants és a Kansas-Seattle összecsapás sem hangzik rosszul.

Szavazni itt tudtok:

[iframe src=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-3-forduló?iframe=1″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true” height=”540″ frameborder=”0″ width=”100%”]&lt;a href=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-3-fordul&amp;oacute;”&gt;View Survey&lt;/a&gt;

a szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon (fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször is frissítjük, hogy ne nagyon maradjatok le)

[iframe src=”http://challonge.com/nflcsapat2017/module” scrolling=”auto” allowtransparency=”true” height=”1050″ frameborder=”0″ width=”80%”]