Legutóbbi frissítés 2017. március 15. 16:37
UEFA Bajnokok Ligája

Levélben ajánlom! bezár

A PSG vádpontjai Aytekin ellen

Fotó: EUROPRESS/AFP

A PSG tízpontos tiltakozási listát juttatott el az Európai Labdarúgó-szövetséghez a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján látott bírói ténykedés miatt.

Olyan sokat nem kellett várni arra, hogy kiderüljön, a PSG mely esetekkel kapcsolatban nyújtott be tiltakozást az UEFA-hoz Deniz Aytekin játékvezetőnek a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján nyújtott tevékenysége kapcsán. A 6-1-es vereséget követően 6-5-ös összesítéssel búcsúzó párizsiak 10 pontban emeltek kifogást, ezek közül a legfontosabbak:
- Mascherano ellen tizenegyest kellett volna ítélni, amikor Draxler beadását követően kézzel blokkolta a labdát;
- Piquét második sárga lappal ki kellett volna állítani a 41. percben, amikor Cavanival szemben szabálytalankodott, úgy, hogy a 23. percben hasonló esetért már kapott egy lapot;
- nem lett volna szabad tizenegyest adni a Meunier, Neymar találkozót követően;
- Neymart ki kellett volna állítani 3-1-nél, midőn hátulról megrúgta Marquinhost. Második sárga lapot okvetlenül megért volna az eset, vélik a franciák;
- Piqué ellen tizenegyest kellett volna ítélni, amikor 3-1-nél kezezett Di María beadása után;
- Mascheranót ki kellett volna állítani, a PSG-nek pedig tizenegyes járt volna, amikor az argentin szabálytalankodott a ziccerben lévő Di Maríával szemben;
- nem járt volna tizenegyes, amikor a finisben Suárez elhasalt a tizenhatoson belül, anélkül, hogy Marquinhos hozzáért volna.
Klubközeli források szerint a PSG nem reménykedik az eredmény megváltoztatásában (példátlan is lenne, lássuk be), de mindenképpen szerette volna a nagyvilág tudomására hozni, mekkora igazságtalanság érte.

(Sport TV)

A Sport1-en szerdán 20 órától az Atlético Madrid-Bayer Leverkusen BL-nyolcaddöntő visszavágóját közvetítjük élőben.

Hozzászólás (5) Hozzászólok!

Fccbhc 2017. 03. 15., 18:42

Peterlaja a szabàly az szabàly ha berugja a helyzetet ha nem!

Fccbhc 2017. 03. 15., 18:42

Peterlaja a szabàly az szabàly ha berugja a helyzetet ha nem!

Fccbhc 2017. 03. 15., 18:42

Peterlaja a szabàly az szabàly ha berugja a helyzetet ha nem!

peterlaja 2017. 03. 15., 18:30

Ugyan már... Ha a PSG azt a focit játszotta volna az elejétől, mint amit 3-0-nál kezdett, akkor nincs miről beszélni! Volt vagy 4 ordító helyzetük, ha belőtték volna, most nem lenne rinyálás!!!! Visca Barca!!! ;)

Veres László 2017. 03. 15., 17:01

A játékvezető sok bundás kenyeret ehetett a meccs előtt...

Szólj hozzá!