Legutóbbi frissítés 2017. március 19. 11:39
Spanyol

Levélben ajánlom! bezár

Messi majdnem a Juvéba ment

Fotó: EUROPRESS/AFP

Mauro Camoranesi elárulta, 2005-ben a Juventus nagyon közel állt ahhoz, hogy kölcsönvegye Lionel Messit a Barcelonától.

Érdekes történetet osztott meg a goal.com internetes oldalnak adott interjújában Mauro Camoranesi. A Juventus egykori játékosa elárulta, hajdan a torinói együttes majdnem megszerezte Lionel Messit. A Juve a 2005-ös Gamper-kupa napján, de még a meccs előtt akarta kölcsönvenni Leót.
„Capello már látta őt játszani, mi még nem – mesélte Camoranesi a vezetőedző és a futballisták eltérő tapasztalatáról. – Ő már akkor felismerte, különleges játékos lesz belőle. Egy héttel a meccs előtt többen összegyűltünk, és amikor Messi neve előkerült, Capello azt mondta nekünk, a világ egyik legjobbja lesz belőle. Kemény volt hallani, mert Capello ritkán foglalt állást a fiatalok mellett, mert hiányolta belőlük a tapasztalatot. Ha a Juve akkor kölcsönvette volna Messit, megnyerte volna a következő Bajnokok Ligáját.”
A Gamperen nyújtott játéka után a Barcának már a kölcsönadás sem jutott eszébe. Messi azóta négy BL-t nyert a katalánokkal, akikkel most a negyeddöntőre készül a sorozatban. Történetesen a Juventus ellen.

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!