Legutóbbi frissítés 2017. március 20. 19:28
férfi kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

Pastorral és Csoknyaival BL-ezünk

Fotó: EUROPRESS/AFP

Juan Carlos Pastor és Csoknyai István lesz a Harmadik Félidő hétfői műsorának vendége.

Megadjuk a módját a hétvégi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők felvezetésének, hiszen egy világbajnok edző mellett egy volt klasszis legenda is elfogadta meghívásunkat a Harmadik Félidő arénájába: a Szegedet Juan Carlos Pastor vezetőedző, a Veszprémet pedig Csoknyai István elnökségi tag, a csapat hajdani kiváló játékosa képviseli. A csoportmeccsek elemzésén túl természetesen a Silkeborg, illetve a Zagreb elleni mérkőzés jelenti majd a fő témát. Mindkét magyar együttes esélyesként várja a párharcát, ugyanakkor erre a sorozatra is igaz: a BL az egyenes kieséses szakaszban kezdődik. És a Zagreb tavaly okozott már meglepetést a Rhein-Neckar Löwen kiejtésével, a dán kézilabda erejét meg a válogatott olimpiai bajnoki címe is jelzi.
A futballrészleg lassan elmaradhatatlan része a bírózás. Persze, tudjuk, aki annak megy, az vállalja fel ennek minden ódiumát (beleértve az anyukák csuklását is), de amit Spanyolországban az utóbbi időben művelnek, az tényleg vicces. Most éppen felvetődik a kérdés, hogy a Real győztes gólját szerző Casemiro jogosan volt-e a pályán akkor még (vagy már piros lapot kellett volna kapnia…), hogy a Bilbao egyenlítő gólja előtt már kint volt a labda vagy sem, de a Barcelona Valencia elleni mérkőzésén is volt tizenegyes, kiállítás- Puhl Sándor dolgozhat a pénzéért, ezt megígérjük!
De azért lesz futballszakmai rész is, vendégeink értekeznek például arról, hogy a Barca háromvédős rendszere ellen mennyivel könnyebb kontrákat vezetni, hogy Neymar milyen formában van, illetve hogy a Real előnye kitart-e a szezon végéig.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsort.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!