Bánhidi Bence a Sport TV-ben • SportTV

Bánhidi Bence a Sport TV-ben

2017. 04. 03. 17:36    
Olvasási idő: 2 perc

A Harmadik Félidő című élő show-műsorunkban Bánhidi Bence segítségével megnézzük, miként foglaltak el férficsapataink a nyolcból két helyet Európa nyolc legjobb alakulata között a kézilabda BL-ben.

Ha ennyi piszkálódást megengedhetünk magunknak, reméljük, Bánhidi Bence a Harmadik Félidő 1. szegmensében a MOL-Pick Szeged utóbbi hetekben mutatott formájából a második félidőre időzítettet hozza majd az élő műsorban. Merthogy az újdonsült BL-negyeddöntős gárda magyar válogatott beállósa elfogadta a meghívást, és az ő segítségével elemezzük a kékek útját Európa nyolc legjobb csapata közé. Többek között szót ejtünk majd arról a furcsaságról is, hogy a Szeged a Silkeborg elleni párharcban az első félidőket mínusz hetes összesítéssel hozta le, míg a másodikakat plusz tizennyolcassal. Ha a PSG ellen is sikerül ezt befutni, ám legyen!
Szakértőink, Tóth Tímea, Borsos Attila és Matuz Krisztián természetesen a Telekom Veszprém gálaelőadását is alaposan górcső alá veszik. Az „Építők” a közönséggel még számoltatott is a jobb sorsra érdemes PPD Zagrebre, főleg az elképesztően magas színvonalú védekezésének köszönhetően. Mandalinic például kezdett, de gólt sem lőtt, az pedig igencsak meglepő, hogy a horvátoknál hárommal el lehetett vinni a házi gólkirályi címet. Ennél a Veszprémből négyen is többet lőttek. De nem fogy ám el ennyiben a kézilabdára szánt muníciónk, hiszen lesz a műsorban exkluzív Jonas Kӓllman- és Mirko Alilovic-interjú is! Hogy közben mindketten bekerültek a hét válogatottjába? Hát, Istenem…
Persze, a futballt sem hagyjuk ki az adásból! A HF szokásos spanyol ötöse (Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Szebeni István, Várhidi Péter) elemzi a Barcelona Messi nélküli támadójátékát, a Suárez, Neymar kettős összhangját, Benzema remek mérlegét (a francia immár az összes spanyol csapatnak betalált a bajnokságban, amellyel találkozott!), illetve az egyre élesedő hajrát. Az aranyért és a bronzért is olyan páros verseny alakult ki, amelyben a felek két ponton belül vannak egymáshoz képest.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.