Az esélyek nyomában • SportTV

Az esélyek nyomában

2017. 04. 10. 19:34    
Olvasási idő: < 1 perc

A végső cél elérését illetően a Győri Audi ETO KC és a Real Madrid esélyei nem romlottak a női kézilabda BL-ben, illetve a spanyol labdarúgó-bajnokságban, szemben az FTC-Rail Cargo Hungaria, illetve a Barcelona sanszaival

Az elszalasztott és a megmaradó esélyek állnak a Sport TV Harmadik Félidő című show-műsorának fókuszában. A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonása két magyar vereséget hozott, de amíg a Győri Audi ETO KC az egygólos metzi vereség dacára a párharc favoritja maradt, addig az FTC-Rail Cargo Hungaria az ötgólos bukaresti pofont követően nehéz helyzetbe sodródott. Ráadásul a Fradi óriási esélyt szalasztott el, hiszen az utolsó tíz percben volt, hogy az egyenlítésért támadott, de még három perccel a vége előtt is csak közte kettő volt. A Sport TV két állandó szakértője, Borsos Attila és Tóth Tímea, valamint kommentátoraink segítségével megnézzük a két magyar hajrá közötti különbségeket és természetesen a Final Fourba jutás esélyeit is latolgatjuk.
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a Barcelona szalasztotta el a tálcán kínált esélyt: hiába a madridi derbi döntetlenje, a katalánok (már ennek tudatában!) kikaptak Málagában, és hét fordulóval a befejezés előtt a szerzett pontokat tekintve három-, a vesztetteket illetően pedig hatpontos hátrányba kerültek a Real Madriddal szemben. Ez ugye azt jelenti, hogy a címvédő adott esetben hiába nyer hétből hetet, a bajnoki címe akkor sem biztos.
Megnézzük ennek fényében, hogy a Barcelona által reklamált három tizenegyesből hány lett volna jogos Puhl Sándor szerint, de az is kiderül, mire számíthat a kiállított Neymar. Tényleg veszélyben a Clásicója? Ez Pepe, a Real Madrid centerhalfja esetében szinte biztos, ő bordasérüléssel kidőlt az Atlético ellen, így Zidane vezetőedzőnek egyelőre Sergio Ramosszal és Nachóval kell megoldania a középső védekezést. Nem csupán a bajnokságban, de a Bayern München elleni BL-párharcban is.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.