Cowboys-Patriots döntő a bukiknál • SportTV

Cowboys-Patriots döntő a bukiknál

2017. 04. 16. 14:17    
Olvasási idő: < 1 perc

A fogadóirodák szerint jövőre Minnepolisban a legnagyobb valószínűség szerint Dallas Cowboys-New England Patriots Super Bowlt rendeznek.

Még tíz hónap választ el bennünket az 52. Super Bowltól, de még az alapszakasz rajtjáig is csaknem öt hónapot kell kiböjtölni, de a Las Vegas-i bukmékerek már összeállították a legvalószínűbb nagydöntők rangsorát – szigorúan az oddsok alapján. Ami döbbenetes, az az Amerikai főcsoportban várt New England Patriots-fölény: a legvalószínűbb 10 (illetve a holtversenyek miatt 11) döntőből nyolcban az egyik fél a címvédő. Az első hét helyen pedig kizárólag olyan finél szerepel, amelyben az AFC-t a Patriots képviseli. Az NFC-ben a Dallas Cowboys a legerősebb a bukik szerint, a texasi gárda a 11-ből négy döntőben van ott.
A jelenlegi papírforma Dallas Cowboys-New England Patriots Super Bowlt ígér, ha ez összejön, 18-szoros pénzt jelent a fogadóknak. Ha tényleg ilyen döntő lesz, alighanem minden idők legdrágább jegyeit kínálják majd Minneapolisban, ezt csak egy Dallas-Pittsburgh döntő tudná felülmúlni, azon a meccsen ugyanis a két legnagyobb szurkolótáborral büszkélkedő franchise találkozna. Szintén nem lenne olcsó a belépő egy Green Bay Packers-New England Patriots találkozóra, hiszen azon két quarterback-legenda, Aron Rodgers és Tom Brady párbajozna.

(Sport TV)

A LEGVALÓSZÍNŰBB SUPER BOWLOK A FOGADÓIRODÁK SZERINT

1. Dallas Cowboys-New England Patriots 18:1
2. Seattle Seahawks-New England Patriots 21:1
Atlanta Falcons-New England Patriots 21:1
4. Green Bay Packers-New England Patriots 23:1
5. New York Giants-New Engand Patriots 30:1
6. Minnesota Vikings-New England Patriots 40:1
Carolina Panthers-New England Patriots 40:1
8. Dallas Cowboys-Pittsburgh Steelers 45:1
9. Dallas Cowboys-Houston Texans 50:1
Dallas Cowboys-Denver Broncos 50:1
Arizona Cardinals-New England Patriots 50:1